Me + Marie ma este az A38-on!

2017.05.13. 08:39, prerecorder

me_and_marie.jpg

A svájci-német duó, a Me + Marie egy éve kezdte Európa meghódítását melankolikus, törékeny, végtelenül emberséges, de ha kell, élőben nagyon beinduló, beindító dalaival - ők voltak az idei Eurosonic egyik nagy felfedezettje. A zenekar május 13-án adja első hazai koncertjét az A38 Hajó Tetőteraszán, a Svájci Nagykövetség támogatásával.

Me + Marie, Peter Kovary & The Royal Rebels 

Helyszín: A38

Kezdés: 2017. május 13., 20:00

Belépő: ingyenes

Facebook-eseményoldal


Maria de Val és Roland Scandella dob-gitárduóját a kettejük közti kémia viszi előre és határozza meg: végtelenül intim és bensőséges hangzásviláguk az egymásra szánt figyelmükből nyer valós karaktert, amit a One Eyed Love című bemutatkozó nagylemez is oly szépen bemutat. Ennek 
felvételekor egyébként a német zenei életből merített inspirációt a páros: a keverést a Grammy-jelölt Robin Schmidt végezte, a producer pedig Alex Sprave volt. Élőben azonban - már csak a megegyező felállás okán is, a White Stripes is eszünkbe juthat a párosról. A Me + Marie előtt A Dalban is bemutatkozott Peter Kovary & the Royal Rebels játszik majd, akik nemrég megjelent új lemezük, a Halfway Till Morning dalaival érkeznek az A38 Hajó teraszára.


a Me + Marie első nagylemeze: 


a Me + Marie első albumának címadó dala: 


A Peter Kovary & The Royal Rebels friss videója: 

https://recorder.blog.hu/2017/05/13/me_marie_ma_este_az_a38-on
Me + Marie ma este az A38-on!
süti beállítások módosítása