Az egész világ a dugásról szól Tommy Cash legfrissebb klipjében

2017.03.17. 13:28, prerecorder

nevtelen_6.jpg

Az észt rapper, a március 25-én Budapestre visszatérő Tommy Cash a vírusként terjedő Winaloto számához készült klipje után egy újabb meghökkentő anyaggal állt elő. Legfrissebb videója korunk túlfűtött szexualitásával foglalkozik. 

A Surf című szám klipjének - amit maga az előadó rendezett - nincs különösebb történeti íve, helyette inkább egy jó gegre épül. Szimplán annyiról van szó, hogy a videó szereplőit elsőre félreérthető helyzetekben láthatjuk, majd későbbi snittekből kiderül, hogy nem minden az, ami látszik. Van viszont egy-két jelenet, amelyek interpretálásán egyáltalán nem kell (sokat) gondolkodni. Ilyen például, amikor az exszovjet köztársaságból származó, de mára nemzetközi rajongóbázist maga mögött tudó rapper óriási herével áll az evőeszközüket tisztogató fiatalok felett. A dal szövegét olvasva viszont arra is rájöhet az ember, hogy az egy reménytelen szerelemről szól. Erre utal az a jelenet is, amikor egyedül szegény Tommy Cash-nek nem akad csókpartnere egy csoportkép fotózása során. 

"SENKIT SEM KÖVETEK ÉS SEMMIT SE NYELEK LE!" - INTERJÚNK AZ ÉSZT RAPPERREL.


Tavaly készítettünk interjút Tommy Cash-sel és abból is kiderült, hogy az elsőre csupán humorosnak tűnő produkciói hátterében azért elég sok a megbújó gondolat. Ha ebben a tudatban nézzük a Surf klipjét, akkor simán eltöprenghetünk azon a felvetésen, hogy lényegében az egész világ a nagy dugásról, a szexről szól. Legalábbis majdnem mindent kétértelmű erotikával próbálnak ránk sózni a rapper szerint, aki március 25-én újra koncertet ad Dürer Kertben (Facebook-eseményoldal).

18+ KORHATÁROS VIDEOKLIPEK ITT!

íme, Tommy Cash szexuális utalásokban gazdag társadalomkritikája:

https://recorder.blog.hu/2017/03/17/az_egesz_vilag_a_dugasrol_szol_tommy_cash_legfrissebb_klipjeben
Az egész világ a dugásról szól Tommy Cash legfrissebb klipjében
süti beállítások módosítása