Klippremier! Hangácsi Márton: One

2017.02.21. 11:00, rerecorder

hangacsi.jpg

A zalaegerszegi gyökerű, zenekaros, utcazenész múlt után néhány éve szólóban dalokat megjelentető Hangácsi Márton több EP után jelenleg első nagylemezén dolgozik és ennek beharangozójaként mutatjuk a One című dal klipjét, amit a dalszerző-énekes a menyasszonyának írt és amihez táncos videó készült.

Természetesen megkérdeztük Hangácsi Mártont a dal eredetéről: „a dalt nagyjából három éve írtam. Azóta – ahogyan ez lenni szokott – sok változáson esett át, míg elnyerte jelenlegi formáját. A dalt a menyasszonyomnak írtam, ezért is különleges számomra. A gitárfelvételek a Sounday Studióban, az énekfelvételek pedig az Abnormal Studióban zajlottak. A hangszerelés és keverés az én kezem munkája, míg a masztert Thomas Harsem svéd hangmérnök készítette el.” 

A klip koncepciójáról ezt mesélte a gitáros-énekes: „A klip alapötlete egy éve született meg, amit Szarka Anitával és Zsombó Danival csiszolgattunk. A végleges koncepció pedig a rendező/operatőr Simó Marcell ötleteivel lett 100%-os. A koreográfiát a két főszereplő Kelemen Katalin és Kelemen Krisztián találta ki. Nagyon jól ráéreztek a dal ívére és a témára egyaránt. A többi szereplő – akik a kezdő és záró jelentben láthatóak – ismerősök illetve rajongók.”

Hangácsi Márton legközelebb március 1-én lép fel a Kuplungban (vendég: Nagy Edi), Facebook-eseményoldal


és akkor a One szépen koreografált klipje: 


Hangácsi Márton Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/02/21/klippremier_hangacsi_marton_one
Klippremier! Hangácsi Márton: One
süti beállítások módosítása