"Beyoncénak kellett volna nyernie" – mondta a díjesőben részesült Adele a Grammyn

2017.02.13. 12:38, rerecorder

1280_beyonce_grammys_2017_performance_full.jpg

És Beyoncé nyert is az 59. Grammy-díjátadón: övé lett a legjobb urban lemez díja, és kétségtelenül az ikreket váró énekesnő előadása volt a leglátványosabb az éves amerikai zeneipari seregszemlén. Amúgy meg semmi különös: Adele nyerte a legtöbb díjat, ötöt. Volt néhány kisebb baki és annál több mellbedobás.

lady-gaga-grammys-1.jpgAdele azzal okozta a legnagyobb meglepetést, hogy könnyek közt meghatva az év albuma díj átvételekor azt mondta: Beyoncénak kellett volna nyernie a kategóriát és Bey a kedvenc előadója, és mint Beyoncé-rajongó most egy kicsit csalódott: "mégis mi a baszást (a fuck szót használta a művésznő) kellene csinálnia, hogy megnyerhesse végre az év albuma díjat?" fakadt ki az angol díva. Erre Bey egy szeretleket suttogott neki a színpad felé. Adele különben kétszer is színpadra állt az este folyamán énekelni, saját Hellója mellett előadta a George Michael előtt tisztelgő Fastlove-ot is, igaz abba egy baki miatt kétszer kellett belekezdenie. Van ilyen. James Cordell műsorvezető is legurult a lépcsőn, de az a műsor része volt.

A mellbedobós versenyt Lady Gaga nyerte, a Metallicával közösen előadott dalukba szintén hiba csúszott, egy darabig nem működött James Hetfield mikrofonja. Ilyen is van. A díjak között túl sok meglepetés szokás szerint nem történt, de a Grammy nem is az a kitüntetés, ami miatt a zenerajongóknak túl sokat kellene aggódnia. A legjobb rapalbum Chance The Rapperé, David Bowie is kapott néhány posztumusz díjat, értékelték Solange-t is, és kérem szépen, az év kortárs klasszikus kis zenekari teljesítménye a veterán Steve Reich-é volt. Aki elmerülne az összesen 83 díjazott és a még több jelölt világában, erre megteheti.


Beyoncé produkciója: 

https://recorder.blog.hu/2017/02/13/_beyoncenak_kellett_volna_nyernie_mondta_a_dijesoben_reszesult_adele_a_grammyn
"Beyoncénak kellett volna nyernie" – mondta a díjesőben részesült Adele a Grammyn
süti beállítások módosítása