Dalpremier! Signore Crust: 甜迪斯科 / sweet disco

2017.01.27. 15:00, rerecorder

fullsizerender_3.jpg

A gimnáziumi zenekarként indult Signore Crust tavaly mutatkozott be egy kiemelkedő EP-vel (Centerfold Crush) és Magyarradarunkon is. Most pedig máris itt egy újabb remek szerzemény, kínai címmel, álmodozós-lebegős janglepoppal.

16122371_1420480971304501_669406251_o.jpgA szörfrockos, rituális-keleties hangzású dalról a zenekar mesélt a Recordernek: "A 甜迪斯科 (sweet disco)-t még nyáron írtuk a próbatermeben, két gitárriffből raktuk össze a harminc fokban, hosszú farmerban meg mokaszinben. Akartunk egy igazán nyugis számot, amiben nincsen élesen elkülönített verze meg refrén, csak egy adott hangulatot ad át. Ez a szövegében is fontos, bár a stúdióban rájöttünk, hogy a basszusgitár egy külön történetet mesél el, lehet legközelebb azon írjuk meg a szöveget is. De ami fontosabb az a keleties irány, van benne kinai népzenei elem, kis ritualitás és még bonsai is (japánul:盆栽)." 

A Signore Crustot a terveikről is megkérdeztük: "A kis vizuált is mi csináltuk hozzá, ennek és az ázsiai / keleti vonalnak is lesz még folytatása az új EP további trekkjeiben. Három szám és egy intro lesz a kislemezen, ezek folyamatosan fognak érkezni a tavasz folyamán, mindegyik számhoz tartozik majd külön boritó és valamilyen vizuál videó is, sőt klipet is tervezünk!"


a zenekar legközelebb február 2-án ad koncertet a Grizzly Vibrations és a Pons társaságában, Facebook-eseményoldal


és akkor a remek új dal a - a hideg télben vágyott - nyári fülledtséget, szellős hangulattal átadó vizuális körítéssel: 


nyitókép: Juststaynatural
Signore Crust Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2017/01/27/dalpremier_signore_crust_sweet_disco
Dalpremier! Signore Crust: 甜迪斯科 / sweet disco
süti beállítások módosítása