Ilyen lenne, ha a nagyszülők helyet cserélnének az unokáikkal

2016.12.16. 16:00, Frontrecorder

hemsworth_1.jpg

A szupertermékeny kanadai producer, Ryan Hemsworth rendre olyan klipekkel rukkol elő, amelyek egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak, mint a legfrissebb, Holy című dalának videója, amelyben idős emberek bújnak mai tinédzserek bőrébe.

A kortárs R&B-ből, hiphopból, elektronikából gyúrt csillogó future popban jeleskedő torontói Ryan Hemsworth tavaly a szelfikultúrát és a virtuális valóság térhódítását vette górcső alá egy-egy klipjével, a legújabb kisfilmje viszont nem az ember és a technika kapcsolatára reflektál, hanem az emberek eltérő generációi, a fiatalok és az idősek közti szakadékra; azt mutatja meg, milyen az, amikor ez a szakadékot átugorják. A modern nyugati társadalmakban minimum furának találjuk, ha egy idősebb ember megpróbál fiatal maradni, ha úgy viselkedik, úgy öltözik, mint a gyerekei vagy az unokái. Miért van ez? És miért ne tehetné ezt bárki? Ciki, vagy cuki? Ilyen kérdéseket pedzeget a Holy című dal klipje, melyben egy csapat középiskolás bőrébe bújt nagyszülőkorú nő és férfi bandázik a gólyabál előtt:


ez pedig Hemsworth idén nyári dala az Adult Swim kislemezszériájából, az év egyik legjobb albumát jegyző Mitski közreműködésével:

Címkék: ryan hemsworth
https://recorder.blog.hu/2016/12/16/ilyen_lenne_ha_a_nagyszulok_helyet_cserelnenek_az_unokaikkal
Ilyen lenne, ha a nagyszülők helyet cserélnének az unokáikkal
süti beállítások módosítása