Klippremier! Turbo: Moonchild

2016.12.13. 19:00, rerecorder

turbo_2.jpg

A Turbo tavaly ősszel takarékra tette magát, ettől persze nem szűnt meg véglegesen, sőt még 2015 decemberében kiadta Lullabies For Awakening című, régóta ígérgetett akusztikus albumát. A zenekar 2016-ban aztán többnyire tényleg csendben volt, a feltöltődéssel foglalkozott, a tagok mindössze egy élő videófelvételre aktivizálták magukat Turbóként. A Midnight Session című háromszámos videóanyagról most a Moonchild című dal debütál a Recorderen.

A Turbo komoly aktivitást azért egyelőre nem tervez, a mostani videók után legközelebb jövőre, 2017. április 1-én találkozhatunk a zenekarral, igaz akkor egyenesen egy koncerten, mégpedig az A38-on, amelyen újra fognak hangoskodni és zúzni is.

A mostani premier pedig egy laza, baráti zenélésről szól, éjszakai, hangulatos felvétel - Vigh Dávid gitáros mesélt a Recordernek a forgatásról: „felejthetetlen élmény marad a forgatás: egy hideg novemberi éjszakán egy szentendrei dombtetőre dobtuk fel a cájgot. Nagyon jól esett újra együtt zenélni a srácokkal, és szuper kedves csapat vett minket körül a forgatás során. Bár nem tervezünk újra aktívan koncertezni, ezekért a pillanatokért érdemes néha berobbantani a Turbo-motort. Bízunk benne, hogy hasonlóan emlékezetes lesz az áprilisi hajós bulink is.”


a 2017. április 1-i A38-as Turbo-koncert Facebook-eseményoldala


LEMEZTÁSKA-INTERJÚNK A TURBO BASSZUSGITÁROSÁVAL, JERÓVAL KEDVENC ZENÉKRŐL, HATÁSOKRÓL.


a Moonchild élőben, éjszaka a hegyen, háttérben városi fényekkel - Koszi Janka vendégénekével: 


a 2015-ös album, a Lullabies For Awakening


Turbo
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/12/13/klippremier_turbo_moonchild
Klippremier! Turbo: Moonchild
süti beállítások módosítása