A Recorder bemutatja: A Hendrix Project - Hendrix 74 a Muzikumban!

2016.11.10. 10:00, prerecorder

hendrix_project.jpg

A Hendrix Project 2013-ban kezdett el Hendrix-műsort játszani, de együttműködésük már két évvel korábban kezdődött. Mindhármuk számára meghatározó hatás Jimi Hendrix változatos zenei világa, így hát igen hamar kiderült a közös nevező. Ezen az estén Jimi Hendrix 74. születésnapját ünneplik, melyre olyan ismert és elismert zenészeket hívtak maguk mellé, mint Király Martina, II. Szász Ferenc, Kardos Dániel és Rónai Zsolt

A Hendrix Project - Hendrix 74

Helyszín: Muzikum Klub & Bisztró

Kezdés: november 25., 20.30

Belépő:  1300 /1800 Forint

Facebook-eseményoldal

Lamm Dávid zenei tanulmányait 1993-ban kezdte. Később a Kőbányai Zenei Stúdióban Babos Gyula növendékeként folytatta. 1999-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékére, ahol 2004-ben diplomázott. Főiskolai évei alatt rendszeres szereplője volt a hazai zenei életnek. Később a következő zenekarokkal játszott: Csanyi-Lattmann Quartet, Szalóki Ági, Balázs Elemér Group, Palya Bea, Dés László Septet. Saját zenekara a Delalamm. 2012 óta a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetségközpont tanára.

Tomor Barnabás 1993-ban rövid ideig az Erkel Gyula Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára járt Glaser Péterhez, és még ebben az évben szerezte meg első zenekari tapasztalatait az első meghatározó zenekarában. 1995-től kisebb-nagyobb szünetekkel játszik zenekarokban, ebben az időben a figyelme még jobban a jazz felé fordult. 2000-től négy évig járt a Pomázi Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára Frey Györgyhöz. 2008-ban alapítja meg saját zenekarát a BassLoco-t és azóta állandó szereplője a budapesti underground jazz életnek. 

Molnár Dániel 15 évesen kezdte a dobolást autodidakta módon, melyhez néhány év klasszikus és jazz-dob tanulmány után időközben visszatért. Számos neves hazai és külföldi zenésszel dolgozott már együtt. Jelenleg a HP, a BassLoco, a Kardos-Tomor-Molnár Trió, a Pusztaszó zenekar és a Pribojszki Mátyás Band tagja, mellyel rendszeres fellépői hazai és külföldi fesztiváloknak.

https://recorder.blog.hu/2016/11/10/a_recorder_bemutatja_a_hendrix_project_hendrix_74_a_muzikumban
A Recorder bemutatja: A Hendrix Project - Hendrix 74 a Muzikumban!
süti beállítások módosítása