Norvég(diszkó)mintás alsónemű? Kell!

2016.10.28. 22:00, Frontrecorder

olsen.jpg

A norvég diszkó legszórakoztatóbb figurája vitathatatlanul Todd Terje, aki bármit csinál, garantáltan mosolyt csal az arcunkra és vidámabbá teszi a világot - most éppen egy derűs alsónemű-kollekcióval.

A klasszikus fecske szabású, élénk színű darabok egyértelműen a producer frissen megnyitott webshopjának húzótermékei, bár a zoknik is erősek, igaz, a kínálatban egyelőre csak férfia alsónadrágok szerepelnek, kék és rózsaszín változatban. A minikollekció az OriginalEskimo ruhamárkával való együttműködés eredménye, a mintákat pedig Terje arculati felelőse, a mókás illusztrációról azonnal felismerhető Bendik Kaltenborn tervezte. Diszkómókusoknak kötelező!

blueolsen.jpgpinkolsen.jpg

A merchandise felé nyitó Terje persze elsősorban zenei kollekciójával hódít; két évvel ezelőtti, nagyszerű debütalbumát (melynek egyik számát a Kerekes Band folkosította) egy feldolgozás minialbum követte idén júniusban, plusz pár otthoni havernak készített remix.


Közben a norvég diszkószíntérről született egy dokumentumfilm, melyben természetesen Todd Terje is szerepel, íme a trailere:


és a Todd Terje & The Olsens néven jegyzett The Big Cover-Up, rajta mások mellett egy-egy Boney M- és Yellow Magic Orchestra-feldolgozással:

Címkék: todd terje
https://recorder.blog.hu/2016/10/28/norveg_diszko_mintas_alsonemu_kell
Norvég(diszkó)mintás alsónemű? Kell!
süti beállítások módosítása