Sky Ferreira Playboy-fotókkal harangozza be új albumát

2016.09.26. 16:26, Frontrecorder

skyplayboy.jpg

Sky Ferreira villantott már cicit 2013-as első albumának borítóján, valamikor még idén megjelenő második albumának (szó szerinti) teasereként pedig a Playboy legújabb számában pózol. 

A most 24 éves énekesnő öntörvényű (a zeneipari kompatibilitás szerint a problémás csoportba sorolt) előadó, akinek a jelmondata nagyjából az lehetne: azt csinálok, amit akarok, és ha nem tetszik, kapd be! Öntudatos, független nő, aki dalaiban, klipjeiben és nyilatkozataiban határozottan szól a szexizmus és a nőkkel szembeni erőszak ellen, ugyanakkor visszautasítja, hogy fiatal nők példaképeként állítsák be. Szabadon rendelkezik a testével is, ebbe pedig belefér a Night Time, My Time debütabum félmeztelen borítója éppúgy, mint most azok a csábos fotók, melyek a legújabb Playboyban láthatók róla. A nyuszis magazin kedden megjelenő 2016 októberi számának tematikája Renegades - és Sky Ferreira valóban rendszertagadó vadóc a mai popsztármezőnyben.

Ferreira a Facebook-oldalán azt írja, egész nyáron dolgoztak az anyagon, több ezer képet készített róla a fotós, Sandy Kim. Persze ezekből csak néhány került bele a magazinba, kettőből pedig címlap lett. Íme az első, amely Ferreira házában készült VHS videokamerákkal, miközben Madonna Into The Groove-ja szólt.

ferreiraplayboy1.jpg

A másik Playboy-címlapfotó egy autósmoziban készült és David Lynch Kék bársonyát idézi meg (a fotózás alatt Suicide-ot hallgattak). Ferreira Lynch rajongója és az alapítványa aktív támogatója, nyilván nem véletlen, hogy szerepet kapott a Twin Peaks 2017-ben új évadában. Ez egyébként hatvan év óta az első dupla Playboy-címlap.

ferreiraplayboy2.jpg

Az énekesnő azzal a feltétellel vállalta a szereplést a magazinban, ha beleszólhat a kreatív folyamatokba, így ő választotta a fotóst és ő volt a fotózások művészeti vezetője is - ő az első Playboy-nyuszi, aki ilyen jogokat kapott. A képek mellett interjút is közöl a lap, az idős hollywoodi színész, Bruce Dern diskurált Ferreirával (itt olvasható a kivonata). A Playboy-anyag egyúttal Ferreira második albumának beharangozását szolgálja; a Masochism című lemez eredetileg nyáron jött volna ki, a hatásos teasere után remélhetőleg nem sokára tényleg megjelenik.

Még néhány Sky Ferreira Playboy-fotóiból:

skyferrari.jpg

skyback.jpg

skyfilm.jpg

skybunny.jpg


és magának a Playboy-anyagnak a beharangozója, Ferreira rendezésében:

Címkék: playboy sky ferreira
https://recorder.blog.hu/2016/09/26/sky_ferreira_playboy-fotokkal_harangozza_be_uj_albumat
Sky Ferreira Playboy-fotókkal harangozza be új albumát
süti beállítások módosítása