Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Meztelen női sereg az elnyomás ellen

2016.08.01. 19:24, wordrecorder

brookecandy_1.jpg

A női test fegyverként való bemutatása nem kifejezetten nevezhető új fejleménynek a popkultúra történetében, de Brooke Candynek - aki a Hustler pornómagazin szerkesztőjének lánya - mégis sikerült új szemszögből meglovagolnia a témát.

Az énekesnő zenéjével is bőven rászolgál a figyelemre, hiszen valószínűleg nem sok olyan előadót tudnánk mondani, aki már debütáló albumának megjelenése előtt a háta mögött tudhat egy nyugodtan ikonikusnak is nevezhető korszakot, ami Candy esetében Grimes Genesis című videójának uralásában csúcsosodott ki.


EZT AZ ESZTÉTIKÁT AZTÁN A VÉGLETEKIG FELCSAVARTA 2012-ES, DAS ME CÍMŰ SAJÁT KLIPJÉBEN.


Ez a kirívó stílus az elmúlt években sokat finomodott, ami nem kis részben a hamarosan megjelenő lemez producerének, SIA-nak is köszönhető, a két énekesnő közös munkájának következtében pedig nemcsak a hangzás, de az abban hordozott üzenet is sokat kristályosodott. A Paper Or Plastic látványvilága jóval koncentráltabb korábbi munkáinál, a letisztultabb, szintetizátorok uralta megszólalás pedig csak tovább súlyosbítja a videó baljós hangulatát, amiben az elnyomás alatt élő nők egymásban, és meztelen testükben találják meg az erőt az ellenállásra.


A klipben található lóval való szinte meztelen flörtölésre már nem találtunk ilyen kielégítő magyarázatot, de a hatás mindenesetre itt sem marad el:

https://recorder.blog.hu/2016/08/01/18_meztelen_noi_sereg_az_elnyomas_ellen
18+ Meztelen női sereg az elnyomás ellen
süti beállítások módosítása