Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (4: Creepy Teepee)

2016.07.05. 20:00, wordrecorder

creepy_teepee650.bmp

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünk első sorozatában július végéig ajánlunk, főleg hogy a június végi INmusic és Halfway Festival után a július is végleg megérkezett, második hétvégéjén a cseh Creepy Teepee-vel, amire még pont át lehet érni a szomszédban zajló Pohoda Festivalról.

Egyre többen beszélnek arról, hogy előbb-utóbb alábbhagy a világon végigsöprő fesztiválőrület és kipukkad az évek óta növekvő lufi. Lehet, hogy így lesz, de idén még bőven vannak említésre méltó rendezvények – a környékünkön is. Most mellőzzük a horvát tengerpart bulifesztiváljait, amelyek tényleg egymást érik, az elektronikus zene kedvelőinek mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a fellépők minősége és a színvonal (bár ezzel együtt egy bérletek ára is) változatlanul magas.


# Creepy Teepee

Időpont: július 8-10.

Heyszín: Kutna Hora, Csehország

Jegyár: bérlet 1150 korona (kb. 13.500 Ft)

Facebook-oldal

Ha valaki igazi underground eseményt akar, akkor a Creepy Teepee-n a helye, amely teljesen jogosan hirdeti magát kortárs független zenei fesztiválként. A műfajokon átívelő line-up egyetlen biztos pontja, hogy szinte kizárólag előremutató, határdöntögető előadók szerepelnek itt. A Sun Araw Band, a Deconstruction Unit vagy Dean Blunt új projektje, a Babyfather mondható húzónévnek, na és persze az itt kicsit kakukktojás, folkrocker Damien Jurado.

https://recorder.blog.hu/2016/07/05/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_4_creepy_teepee
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (4: Creepy Teepee)
süti beállítások módosítása