Sehol egy jegy az Iron Maiden-koncertre? Dehogynem: a tiéd például itt van.

2016.06.22. 16:44, Recorder.hu

ironmaiden_volt2016_650.jpg

Alig egy hete jelentették a VOLT szervezői, hogy minden jegy elkelt a fesztivál jövő pénteki, július 1-jei napjára, amikor az Iron Maiden (és például a Tankcsapda is) fellép, erre ma nem kiderül, hogy már a bérletek is elfogytak?! A Recorder olvasói azonban még reménykedhetnek: a Simple jóvoltából van esély bejutni a világ egyik legnépszerűbb zenekarának az ország egyik legnépszerűbb fesztiválján sorra kerülő koncertjére.

És hogy mit kell tenni ezért? Nem sokat, íme:

- Töltsd le az ingyenes Simple alkalmazást az okostelefonodra (App Store vagy Google Play vagy Windows Store) és regisztrálj be!

- Írd be a Kuponjaim menüpontba ezt a kódot: RECORDER (ekkor aktiválódik a kupon)!

- A kupon aktiválása után máris részt veszel a nyereményjátékban. Ráadásul a kupont bármely egyéb VOLT-fesztiváljegy vásárlásakor felhasználhatod és 222 forinttal csökkentheted a fizetendő összeget.

A játék 2016. június 22-től június 27-ig tart. A 2016. június 27-én tartandó sorsolást és a nyertes értesítését a Simple alkalmazás fejlesztője, az OTP Mobil Szolgáltató Kft. bonyolítja le.

És még egy jó hír: a Simple appon keresztül megvásárolva alapból 2000 forinttal olcsóbb minden napijegy és bérlet a VOLT, a Balaton Sound, a Sziget, a B.My.Lake és a Strand fesztiválokra. A részleteket elolvashatod itt, valamint az alkalmazás Az Én Fesztiválom csempéje mögött. 

 

https://recorder.blog.hu/2016/06/22/sehol_egy_jegy_az_iron_maiden-koncertre_dehogynem_itt_raadasul_ingyen
Sehol egy jegy az Iron Maiden-koncertre? Dehogynem: a tiéd például itt van.
süti beállítások módosítása