Dalpremier! Richard Atom: Make Love And Run 1.0

2016.06.22. 11:30, Frontrecorder

richardatom_1.jpg

Két hete a semmiből tűnt fel és tett azonnal rajongóvá bennünket bemutatkozó dalával a dalszerző-producer Richard Atom. Akkor azt írtuk, várjuk a további kincseket, és tessék, máris itt a következő nagyszerű felvétele, a Make Love And Run 1.0 romantikus acidtecho-keringője..

A tizenhét évnyi fióknak zenélés után színre lépett Richard Atom elsőre nem oszlatta el az ismeretlenség homályát, de mint mostanra kiderült, inkognitója nem tudatos trükk, egyszerűen csak nem tartja fontosnak vagy érdekesnek a személyét (viszont már megmutatja az arcát, lásd a nyitóképen), ahogyan a zeneírás is szinte öntudatlan folyamat. "Nem nagyon emlékszem arra, hogy valaha valami ihlette volna akár egy zenémet is. Leülök a gép elé, és amíg ki nem folyik a szemem gyártom a dallamokat, csavargatom a potmétereket" - mondja. Az elsőként itt hallható, második megosztott dala a debütáló Take Love And Run 1.0 párja. "Erről a dalról annyit érdemes tudni, hogy a legelső változata pont ugyanazon a nyári estén született, mint a Take Love And Runé, így ők tulajdonképpen ikrek - de inkább kétpetéjűek, mert egyébként nem hasonlítanak egymásra." És valóban, a Make Love And Run 1.0 a savassága ellenére is egy fokkal könnyedebb, érzelmesebb darab - a számot légies-romantikus zongoradallam foglalja keretbe -, az előző trekk maszkulin jellegével szemben ez inkább a feminin oldalnak szól, mindemellett pedig potenciális nyári partibomba, ami fesztiválokon éppúgy robbanhat, mint a klubokban. 

Íme tehát Richard Atom második publikus felvétele, potenciális nyári partibomba, ami fesztiválokon éppúgy robbanhat, mint a klubokban.

https://recorder.blog.hu/2016/06/22/dalpremier_richard_atom_make_love_and_run_1
Dalpremier! Richard Atom: Make Love And Run 1.0
süti beállítások módosítása