18+ Szelfizgetés szex közben

2016.06.22. 10:15, prerecorder

sl.png

A hétvégén jelent meg Ryan Lott, művésznevén Son Lux új EP-je (Stranger Forms), amin a Cage Of Bones című dalhoz készült egy klip - ez pedig négy percben felvillantja, hogy mi is a gond a mai társadalommal. 

Son Lux nehezen bekategorizálható előadó, valahol az alternatív hiphop és a posztrock határán alkot, első lemeze 2008-ban jelent meg, a legutóbbi, negyedik pedig tavaly nyáron (Bones), ezt követi most utánlövésként a friss EP (Son Lux ezeken túl tagja a Sufjan Stevens-szel és Serengetivel közös Sisyphus szupergrupnak is - amely szintén efféle nehezen bekategorizálható zenét készít). Új klipjében az alkotók megpróbálják néhány pontban összefoglalni, hogy manapság tulajdonképpen mi is a gond az emberekkel. A három legkiemelkedőbb ezek közül talán a túlsúlyos nő, aki mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint a topmodellek a televízióban. Aztán az üvöltő kisgyerek, aki a tévé előtt szinte lángra kap. Illetve egy szintén kiemelkedő jelenetet, amikor egy pár szex közben inkább foglalkozik a szelfizéssel, mint egymással. 

Aligha véletlen a klip mondanivalója, hiszen az amerikai zenész a dal szövegével is a társadalmat kritizálja. Íme, a refrén: "most azok vagyunk, akik leszünk? Meg lettünk-e javítva, vagy szabadok lehetünk?" 

...ÉS MÉG TÍZ KORHATÁROS VIDEÓ NOX SZILVIVEL, JORDÁN ADÉLLAL, CICIRŐL KOKÓZÁSSAL.

robotok etetnek, szelfizgetés szex közben, tablettás fogyókúra: 


a hétvégén megjelent Stranger Forms EP:

https://recorder.blog.hu/2016/06/22/18_szelfizgetes_szex_kozben
18+ Szelfizgetés szex közben
süti beállítások módosítása