Nyaralás külföldi koncerteken – fesztiválok a közelben (1: INmusic Festival)

2016.06.20. 11:00, rerecorder

inmusic.jpg

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünk első sorozatában július végéig ajánlunk, először a ma startoló zágrábi INmusic Festivalt, még le lehet gyorsan ugrani!

Egyre többen beszélnek arról, hogy előbb-utóbb alábbhagy a világon végigsöprő fesztiválőrület és kipukkad az évek óta növekvő lufi. Lehet, hogy így lesz, de idén még bőven vannak említésre méltó rendezvények – a környékünkön is. Most mellőzzük a horvát tengerpart bulifesztiváljait, amelyek tényleg egymást érik, az elektronikus zene kedvelőinek mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a fellépők minősége és a színvonal (bár ezzel együtt egy bérletek ára is) változatlanul magas.

# INmusic Festival

Időpont: június 20-22.

Helyszín: Zágráb, Horvátország

Jegyár: bérlet 47 euró (kb. 14.500 Ft) + 34 euró kemping, napijegy 40 euró

Az INmusic nem változtat alapelvén: egy-két igazi húzónév mellett legyen néhány izgalmas feltörekvő fellépő. Előbbi idén a Florence & The Machine és PJ Harvey kettőse, na és persze az alt-country-avant-rock Wilco. A másodvonalbeli, izgalmas fellépők között ott van a visszatérő The Coral, a Yeasayer és a Django Django. Kuriózumként pedig a tavaly Budapesten két remek koncertet is adó Pat Thomas & Kwashibu Area Band.

https://recorder.blog.hu/2016/06/20/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_1_inmusic_festival
Nyaralás külföldi koncerteken – fesztiválok a közelben (1: INmusic Festival)
süti beállítások módosítása