Klippremier! Marcel Zavodi + MC Kemon: #MONEYTALK$

2016.06.09. 15:00, Frontrecorder

zavodikemon.jpg

Mindössze 17 éves, de már lassan egy évtizede foglalkozik zenével Závodi Marcel, aki jelenleg Marge zenekarának billentyűse, saját neve alatt pedig feltörekvő dj-producerként igyekszik új színt vinni a poppal kacérkodó EDM-be. Jó néhány száma és remixe után most itt az első klipje, mely az Irie Maffiás MC Kemonnal közös #MONEYTALK$-hoz készült.

Závodi Marcel gyakorlatilag beleszületett a zenélésbe, édesapja ugyanis hazánk egyik közismert könnyűzenésze, a billentyűs-dalszerző-zenekarvezető-producer Závodi Gábor. Marcel számára természetesen ő jelentette a legfőbb inspirációt a zenei pályához, az első lépéseket pedig a zongora- és a szolfézsórák. Hét éve ír dalokat, négy éve dj-zik, idén lett a Marge zenekar billentyűse, és közben hangmérnöknek is tanul.

Az eddigi dalok és remixek után a legfrissebb saját száma szintlépés, hiszen nemcsak nagynevű közreműködőt sikerült megnyernie hozzá, de profi klipet is kapott. "Kemonnal kifejezetten a közös munka céljából ismerkedtem meg, de azóta nagyon jó barátok lettünk, és további közös munka is tervben van" - meséli Marcel. "Ennél a dalnál a koncepciónk lényege az volt, hogy valami olyan különleges/színvonalas műfajt hozzunk be Magyarországra, amit eddig még senki. Ezt szolgálják a zenében a trap-dobok, a kihangsúlyozott arab skálák, a dropban a masszív dubstep-basszusok, illetve Kemon raggázása." Az MC örömmel fogadta a felkérést, és azonnal ráérzett a zenei alapra. "Szeretem ezt a trap-vonalat azért, mert a mai fiatalokat képviseli, és ehhez jön még Marci tehetsége" - lelkendezik.

A hibrid hangzású partibombához Ötvös Olivér rendezett klipet. "Nagyon tudatosan terveztük meg a klipet. Az összhang már az ötletelés közben is megvolt köztünk. A forgatás előtt sokat lófráltunk a városban, és szerintem látszik is a végeredményen, hogy nagyon egy síkon mozog a fantáziánk" - mondja az ifjú producer.

Íme tehát Marcel Zavodi és MC Kemon közös számának hangulatvideója rengeteg sűrűn villódzó, inverzbe ugráló képpel, balett táncossal, madárpókkal, kádban úszó égő pénzzel, és Kemon felkonfjával: "remélem, miután a klipet megnézitek, mindenki a Money-táncot fogja nyomni" 

https://recorder.blog.hu/2016/06/09/klippremier_marcel_zavodi_mc_kemon_moneytalk
Klippremier! Marcel Zavodi + MC Kemon: #MONEYTALK$
süti beállítások módosítása