Dalpremier! Richard Atom: Take Love And Run 1.0

2016.06.09. 16:30, Frontrecorder

richardatom.jpg

Döbbenet! 2016 eddigi legizgalmasabb hazai dalát egy olyan előadó jegyzi, akiről eddig soha nem hallottál! A teljes ismeretlenségből, minden előjel nélkül hirtelen előtűnt Richard Atom tizenhét évig a fióknak készített zenét, most viszont úgy döntött. elkezdi közreadni őket - és milyen jól döntött! A kilétét viszont egyelőre nem fedi fel, így az itt debütáló Take Love And Run 1.0 című első publikus dalához legyen elég annyi, hogy tényleg atom!

"Richard Atom – így hívnak. Függőségi viszonyom van a zenével. Kényszeresség, hogy újabb és újabb hangokat rakjak egymás mellé, ha lehet, minél többet; még az sincs, hogy valami tökéletes hangzásra törekedjek – ez nekem önkielégítés" - mindössze ennyit árul el magáról a titokzatos dalszerző-előadó. Na meg még annyit, hogy 1999 óta zenél gyakorlatilag a fióknak, a dalait pedig általában több évig alakítja, ami alatt számos verzión esnek át.

A Take Love And Run az első dala, amit publikál, ez a szám 12 év alatt nyerte el az itt hallható formáját. "2004-ben készítettem el a legelső verzióját, azóta formálom. Pár napja történt velem valami, amiről nem akarok beszélni, de ennek eredményeként, látott napvilágot ez a dal" - írta kérdésünkre emailben.

És kérdésünk az éppenséggel volt még bőven hozzá, de ezekre nem kaptunk választ. Nem bánjuk, belemegyünk az inkognitós játékba, és az első megosztott dalát hallva alig várjuk a további kincseket onnan, ahonnan ez jött - reméljük, lesz még bőven!

Íme tehát 2016 eddigi legjobb hazai találata szerintünk, Richard Atom zakatoló gyárépület-technót és éteri elektropopot vegyítő instrumentális felvétele, a lehengerlő Take Love And Run 1.0:

https://recorder.blog.hu/2016/06/09/dalpremier_richard_atom_take_love_and_run_1
Dalpremier! Richard Atom: Take Love And Run 1.0
süti beállítások módosítása