A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Passed

2016.04.30. 09:00, prerecorder

nsz_passed_1.jpg

(X) Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: a Passed.

Bár az együttes négy tagja (Nizalowski Dorottya - ének, Nizalowski Fanni - hárfa, Farkas Áron - basszusgitár, Szabó Levente - elektronika) alig több mint egy éve koncertezik együtt, máris olyan világhírű zenészek-zenekarok vendégeként léphettek az Akvárium, a Millenáris vagy éppen a Budapest Park nagyszínpadára, mint a Parov Stelar Band, Matisyahu, vagy egyik nagy inspirálójuk, Bonobo.

Mesmerize című debütáló slágerükkel pillanatok alatt A Dal 2015 döntőjében, illetve a Petői Rádió Top 30-as listáján találták magukat, így a kezdetektől fogva komoly figyelem övezi minden lépésüket. „Nem az a fontos, hogy mennyire próbálunk true undergroundok maradni, vagy válunk mainstreammé, csak csináljuk, amit szeretünk.” – ebben a szellemben alkot a Passed, Magyarország elsőszámú elektronikus hárfapop-zenekara.

Dead Generation című bemutatkozó albumuk első kislemeze, a Driftin’ ismét a nemzeti Eurovíziós dalválasztó műsor harmincas mezőnyébe juttatta a csapatot, érdemes tehát odafigyelni rájuk 2016-ban is!

https://recorder.blog.hu/2016/04/30/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_a_passed
A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Passed
süti beállítások módosítása