Dalpremier! Baron Mantis: Nobody

2016.04.28. 14:30, rerecorder

baron_unspecified.jpg

A Baron Mantis powerrockduó tavaly év végén adta ki debütáló nagylemezét, nyert egy rakás díjat a Talentométeren, közte a Recorder-különdíját is, idén pedig gőzerővel dolgozik új dalokon, koncertezik (volt például MR2 Akusztik-fellépése is) és máris új dalt mutat be, a korábbiaknál is slágeresebbet, dögösebbet. Premier!

A nagy munkatempóval dolgozó Baron Mantis-ból a frontember Davey mesélt a friss szerzeményről a Recordernek: „a dal egy szexuális ámokfutás a fülledt pesti éjszakában, egy identitását ebből nyerő férfi szemszögéből. Ő egy a sok közül, aki hasonlóképpen menekül bármilyen felelősségtől ebben a tébolyodott, felgyorsult, kíméletlen és folyamatosan változó világban. Vadász, aki kábult vadakra les, de titkon arra vágyik, hogy szeressék és ezáltal valódi értelmet nyerjen élete. Ennek ellenére nem tartja magát egy szerethető embernek, és inkább ebben az üzemmódban tengeti idejét.” A duó tisztán látja céljait és halad tervei magvalósításában is: „most forgatunk egy videoklipet, emellett pedig már nekiláttunk a második albumunk megírásának is. Dolgozunk azon is, hogy az MR2 Akusztikra összeállt, hét zenésszel közösen megvalósított Mantis Projectet is tovább vigyük, és néhány számot szeretnénk felvenni a közeljövőben. Fellépések terén május 7-én a GMK-ban lesz közös koncertünk a Fatal Errorral, egy szuperzúzós estét ígérünk. Augusztus 12-én pedig fellépünk a Sziget Fesztiválon is, amit már nagyon várunk, mivel először állhatunk egy nemzetközi fesztivál színpadára.”


a Baron Mantis legközelebb tehát a Fatal Errorral lép fel a GMK-ban, a koncertre az első ötven jegyvásárló ajándék split cd-t kap, amin három új Fatal Error-szám mellett szerepel ez a friss Baron Mantis-felvétel (plusz tőlük még a hamarosan klipet is kapó Enter The Baron és az On Track), Facebook-eseményoldal

és akkor a Nobody című, szexuális ámokfutásról szóló friss dal: 


Baron Mantis
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/04/28/dalpremier_baron_mantis_nobody
Dalpremier! Baron Mantis: Nobody
süti beállítások módosítása