A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: Freddie

2016.04.26. 09:00, rerecorder

nsz_freddie.jpg

(X) Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: Freddie.

A 25 éves énekes pályája a Rising Star segítségével kezdett meredeken felfelé ívelni. A döntőig kapaszkodó Freddie azonban jóval több, mint a tehetségkutató show-k által felfedezettnek titulált, gyakran egynyári sztárocskák: gitározik, rengeteg akusztikus koncertet ad és saját zenekarával is turnézik.

Első dalát, a Mary Joe-t az MR2 Petőfi Rádió online szavazásán a nyár slágerének választották a hallgatók, és mind az iTunes-on, mind a Deezeren a TOP 10-ben debütálva hetekig az élmezőnyben maradt, sőt hosszú évek óta ez az első magyar dal, amely a Class FM toplistáján vezető pozícióig kúszott, klipjének YouTube-nézettsége pedig túlszárnyalta a 2 milliót.

Az angolul kiválóan beszélő Freddie legújabb dalával, a Pioneerrel megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóját, így ő képviselheti majd hazánkat a nemzetközi versenyen.

https://recorder.blog.hu/2016/04/26/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_freddie
A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: Freddie
süti beállítások módosítása