Ma jótékonysági punkest a Dürerben!

2016.03.05. 10:00, rerecorder

punkest_ny.jpg

Ma este Dürer Kertben hatalmas punk/hardcore koncertmaraton lesz, amelyet Mezei „Mező” Gábor (ex-Semmi Komoly) támogatására szerveztek. "Szeretnénk barátunkat támogatásunkról biztosítani a betegség elleni harcában, valamint célunk, hogy a befolyt összeggel valamelyest csökkentsük a kezelések kapcsán felmerülő terheket, így segítve a gyógyulást" - szól a szervezők közleménye. A jótékony célú eseményen tizennyolc hazai zenekar lép fel, köztük már rég feloszlott bandák!

punkestn.jpgMezei 'Mező' Gábor, a magyar hardcore-színtér egyik meghatározó alakja, akinél tavaly diagnosztizáltak ritka daganatos megbetegedést (betegségéről itt lehet olvasni), ma érte gyűlik össze a másfél tucat zenekar, hogy negyedórás koncerteket adjanak. Minden jegybevételt Mező gyógyulására fordítanak, de az is adakozhat, aki nem nem tud elmenni az eseményre, ahol különben jótékonysági aukcióra is sor kerül, lehet vásárolni a zenekarok és magánszemélyek által felajánlott pólókból, cd-kből. 

"A szervezés során nagyszerű érzés volt, hogy a fellépő zenekarok szinte azonnal igent mondtak és egyetlen nap alatt összeállt a fellépők listája. A bandák kb. 15 perces játékidővel állnak színpadra. Az est folyamán becsületkasszás vegán büfé lesz, melynek bevételét szintén adományként ajánljuk fel. Kérjük a külföldön élő barátokat, ismerősöket és mindenkit, aki az eseményen nem tud részt venni, hogy az alábbi online adománygyűjtő oldalon legyen szíves adakozni" - szól a szervezők közleménye az eseményoldalon.

Online adakozni március 14-ig itt lehet.


Fellépők (abc sorrendben, oldalt a pontos kezdések), közte olyan, rég feloszlott formációk, mint a néhány PASO-tag korábbi győri zenekara, a Kevés (amúgy fellép a PASO is), aztán a Bridge To Solace és a Nesze, de a többiek is mind szuper zenekarok a Böilertől a Dunán át a Ghostchantig:

Blackmail
Böiler
Bridge To Solace
Cookie Crew
Duna
For Good
Ghostchant
Hanoi
Kevés
Last Minute
New Dead Project
Nesze
Oaken
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Rivers Run Dry
Tango Underground
The Snobs
Tisztán a Cél Felé

a délután fél hattól kezdődő koncertmaraton Facebook-eseményoldala


a koncerteket - ha összejön a közvetítés - élőben is lehet követni, itt: 

Címkék: segélykoncert
https://recorder.blog.hu/2016/03/05/ma_jotekonysagi_punkest_a_durerben
Ma jótékonysági punkest a Dürerben!
süti beállítások módosítása