Ezért ne menj ázsiai étterembe bedrogozva!

2016.01.20. 10:14, subrecorder

khan.jpg

Skrillex és közeli társasága mindig is jó volt az őrült zenei videókban, most pedig Valentino Khannal azt is megmutatják, hogy alacsony költségvetésből is lehet ilyet forgatni. Csak egy ázsiai étterem kell hozzá, na meg némi pszilocibin.

Több mint 1000 lejátszási listát összehasonlítva az elektronikus zenei világban arra jutottak, hogy 2015-ben Valentino Khan Deep Down Low című számát pörgették legtöbbször a DJ-k. A Los Angeles-i előadó 2014-ben szerződött le Skrillex OWSLA kiadójához, azóta pedig a kollektíva egyik legértékesebb tagjává vált, például a Deep Down Low-val, Bloodsuckerrel, vagy a Wiwekkel közös Tropicanával.


EBBEN A KLIPJÉBEN SKRILLEX EGY SZERENCSÉTLEN BANKKÖLCSÖNÉRT KÜZDŐ ILLETŐT KÖVET - IDÉTLEN IDŐKIG.

Hogy ez a bizonyos legtöbbször játszott track így 2016 elején kapjon még egy lökést, forgattak hozzá egy videót, Ian Pons Jewell rendező pedig nem félt halálra rémiszteni a nézőket, a főszereplővel egyetemben, aki egy tokiói étterembe betévedve élete valószínűleg legrosszabb tripjét éli meg. Arcok torzulnak, szájak nyílnak, ujjak nyúlnak és még maga Skrillex is feltűnik egy pillanatra, kíváncsiak vagyunk, hogy kiszúrod-e!

ÉS HOGY A MAGYAR SZTÁROK HOVÁ JÁRNAK ENNI? ITT EGY TÉRKÉPES ÁTTEKINTÉS!

Valentino Khan videója a Deep Down Low című számhoz:

https://recorder.blog.hu/2016/01/20/ezert_ne_menj_azsiai_etterembe_bedrogozva_kesz
Ezért ne menj ázsiai étterembe bedrogozva!
süti beállítások módosítása