Továbbra sem adja fel a Weezer - érkezik a White Album!

2016.01.16. 19:38, subrecorder

weezer_4.jpg

Menjen-e végre nyugdíjba a Weezer? Ez a kérdés már lassan egy évtizede osztja meg a zenekedvelőket, Rivers Cuomo csapata azonban pont az utóbbi években indult be annyira, hogy szinte nincs olyan hónap, hogy ne hallanánk róluk. Most áprilisban például érkezik a következő cím nélküli lemezük, a White Album.

A 2000-es évek leginkább arról szóltak a Weezer esetében, hogy akkor most végülis ők-e a legrosszabb zenekar a világon, vagy nem, ez a téma azonban szerencsére már a múlté, ha nem is most adják ki karriermeghatározó anyagaikat, egy kellemes, öreguras, és ami a legfőbb: hallgatható album- és dalsorozat közepében vannak. A 2014-es Everything WIll Be Alright In The Enddel semmi probléma nem volt és az azóta kiadott számaik is arról mesélnek, hogy a zenekar a világért sem szeretne senkit megbántani holmi kísérletezéssel, tökéletes nosztalgiazenekarrá váltak. Most áprilisban pedig jön a negyedik cím nélküli, színezett Weezer-lemez (a kék, a zöld, a vörös után), a White Album, amellyel kapcsolatban Cuomo ugyan mesél olyanokról, hogy akkor ez most egy kaliforniai, a Beach Boys által inspirált anyag, de mindenki tudja, hogy pontosan olyan lesz, mint a legutóbbi kiadványaik. És ez így van jól, ha már az együtt maradás és nem a nyugdíjba vonulás mellett döntöttek.


EBBEN A KLIPBEN PÉLDÁUL KORRUPT PAPOK LETTEK A ZENEKAR TAGJAI.

A White Albumon ott lesz majd a tavaly kiadott Do You Wanna Get High és a Thank God For Girls, valamint a most bemutatott King Of The World is, hét másik dallal egyetemben. A King Of The World videót is kapott, amely sajnos nem folytatja az előző mozgóképeik őrült világát, csak egy királynak öltözött pasas szalad a strandon, csipszet lopva egy csajtól. A dal pedig pontosan olyan, amilyennek egy Beach Boys által inspirált Weezer-számot az ember elképzel. A Weezer (The White Album) április 1-én jelenik meg, lejjebb mutatjuk a borítót és a számlistát is.


A Weezer új dala, a King Of The World:


a White Album számlistája:

01 California Kids
02 Wind in Our Sail
03 Thank God for Girls
04 (Girl We Got A) Good Thing
05 Do You Wanna Get High?
06 King of the World
07 Summer Elaine and Drunk Dori
08 L.A. Girlz
09 Jacked Up
10 Endless Bummer


és a borító:

thewhitealbum.jpg

Címkék: weezer rivers cuomo
https://recorder.blog.hu/2016/01/16/tovabbra_sem_adja_fel_a_weezer_erkezik_a_white_album
Továbbra sem adja fel a Weezer - érkezik a White Album!
süti beállítások módosítása