A First Lady arról rappel, miért érdemes egyetemre menni

2015.12.11. 21:00, subrecorder

flotus.jpg

Nemcsak az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama rendelkezik kifinomult zenei ízléssel (mint az nemrég kiderült), hanem a felesége, a First Lady, Michelle Obama is. Ráadásul a FLOTUS még jól is löki a sorokat, most éppen a CollegeHumorral állt össze egy számra, mely az egyetemi oktatás fontosságáról szól.

Egy héten adott interjúban Barack Obama elárulta a People magazinnak, hogy Kendrick Lamar How Much A Dollar Cost című száma volt a kedvence 2015-ben. Ez már csak azért is meglepő, mert a rapper To Pimp A Butterfly albumán ez amúgy egy eléggé deep cut, még ha természetesen nem is kevésbé ütős, mint a többi dal. Ugyanebben az interjúban Michelle Obama, a First Lady az Uptown Funkra tette a voksát, mutatva, hogy a családban inkább ő a poptimista.

Most pedig alig pár nappal az interjú után itt is van a következő zenei kirándulás a Fehér Ház lakójától, a FLOTUS a CollegeHumorral és az SNL sztárjával, Jay Pharoah-val összeállva egy új dalban arról rappel, hogy miért is érdemes minden gimnazistának egyetemre mennie. Obama nem sok sort kap, de akkor viszont odateszi magát, featuringre ennél nagyobb nevet nem igazán lehet szerezni. Mi már várjuk a közös Kendrick-Barack számot, az biztos, hogy az egyik oldalról minden idők legjobb közreműködése lenne.


A chicagói Michelle Obama az egyetemről rappel:


és az elnök kedvence, a How Much A Dollar Cost:

https://recorder.blog.hu/2015/12/11/a_first_lady_arrol_rappel_miert_erdemes_egyetemre_menni
A First Lady arról rappel, miért érdemes egyetemre menni
süti beállítások módosítása