Még mindig nem unjuk a Killers karácsonyi dalait!

2015.12.02. 09:38, subrecorder

1401x788-killers_001.jpg

Jubileumi, tizedik karácsonyi dalát adta ki a Killers idén, a Dirt Sledding ráadásul egy trilógia befejező része is, amely vicces videót kapott, főszerepben a munkáját halálosan unó Mikulással.

A Las Vegas-i Killers 2005 óta minden év november vége-december eleje körül kiad egy karácsonyi témájú dalt, melynek bevételéből a Bono által alapított, az AIDS afrikai terjedése ellen küzdő (RED) nevű jótékonysági szervezetet támogatják. Ezek a számok ráadásul a legtöbb esetben igen szórakoztatóak is, mint például a legismertebb, a 2007-es Don't Shoot Me Santa, melynek klipjében zenekar akkori turnémenedzsere, Ryan Pardey játszotta a Mikulást, aki meg akarta ölni Brandon Flowers frontembert és az egész zenekart. Ez a sztori folytatódott 2012-ben az I Feel It In My Bones-ban, az idei Dirt Sleddinggel pedig lezárul a trilógia, a kisfilmben ismét Pardey a főszereplő, viszont a dal végére a karácsony szellemében megbékél a csapattal. Ebben segítségére van pár bizarr, de felismerhető ünnepi jelkép-jelmezbe öltözött figura, többek közt a húsvéti nyúl, a Halloween-tök és a hálaadásnapi pulyka. Bónuszként még Richard Dreyfuss színész is beugrik pár sorra a dalban! Nem csak ezekért, hanem a Killers szokásosan ocsmány karácsonyi ruhái miatt is érdemes megnézni a videót.


A Killers 2015-ös karácsonyi dala, a Dirt Sledding:itt pedig az összes eddigi ünnepi szám, idén karácsonyra Sufjan Stevens klasszikus albuma mellett ezt is ajánljuk:

https://recorder.blog.hu/2015/12/02/meg_mindig_nem_unjuk_a_the_killers_karacsonyi_dalait
Még mindig nem unjuk a Killers karácsonyi dalait!
süti beállítások módosítása