Imagine Dragons: pont 8 hét a budapesti koncertig!

2015.11.25. 15:20, Recorder.hu

imaginedragons_650px_4.jpg

(X) Tegnap Zürichben zárult a slágerlista-kedvenc Imagine Dragons európai koncertkörútjának első köre, de az idei Smoke + Mirrors albumával népszerűségük csúcsára ért Las Vegas-i rockerek a jövő év elején az USA-ból visszatérnek a kontinensre, és 2016. január 20-án a Live Nation szervezésében a Budapest Arénában is színpadra lépnek!

Élőben a - két mormon tagot is számláló és a hiphopért is rajongó - csapat hamar a világ egyik legjobb előadójává nőtte ki magát. Olyan bámulatos reakciókat gyűjtöttek be az elmúlt évben, mint például "az Imagine Dragons arra született, hogy Seattle-től Sydney-ig mindenhol játsszon a világon", illetve "zseniális buli, teljes mértékben megérte nemcsak az árát, de a plusz szabadnapot is, hogy lássuk őket" vagy "kategóriájuk legjobbjai", sőt a Q magazintól a ritka 5*-os értékelést is megkapták. A tavalyi Sziget-fellépésük után itthon is lelkes kritikák jelentek meg róluk: "Az Imagine Dragons jött, zenélt és mindent vitt" és "a koncertjüket receptre kellene felírni mindenkinek", írták a fellelkesült cikkek.

A 2008-ban alakult, és évekig a helyi bárokban zenélő Imagine Dragons első albuma, a 2012-es Night Visions 2. helyezést ért el az amerikai és az angol slágerlistán is, a Billboard év végi listáján a legjobb rockprodukciónak választották és 2013 nagy áttörésének nevezték őket, majd 2013-14-ben gyakorlatilag minden mást is megnyertek: Grammy-, Billboard-, American és World Music-díjak tucatjait vihették haza, de mindez még semmi sem volt a második nagylemez, az óceán mindkét partján a topon debütáló Smoke + Mirrors 2015-ös diadalmenetéhez képest. Mostanra két albumukból világszerte több mint 7,5 millió példányt adtak el.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában kaphatók. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett.

A legfrissebb videó a 2015-ös albumról:

 És egy új koncertfelvétel a legnagyobb slágerekkel:

https://recorder.blog.hu/2015/11/25/imagine_dragons_pont_8_het_a_budapesti_koncertig
Imagine Dragons: pont 8 hét a budapesti koncertig!
süti beállítások módosítása