Bill Murray és a Phoenix közös karácsonyi dalt ad ki

2015.11.19. 13:00, subrecorder

f9329cb1.jpg

Tudunk a zenetörténelemből pár őrült, pár jól sikerült és pár őrült jól sikerült párosítást mondani, Bill Murray és a francia Phoenix zenekar közös karácsonyi dalának pedig jó esélye van arra, hogy a legutóbbi kategóriába dobozolhassuk be.

Idén december 4-én a Netflixen lesz az év legnagyobb karácsonyi speciális filmjének premierje, az A Very Murray Christmas, természetesen Bill Murray főszereplésével, Sofia Coppola rendezésében. A komédiában szerepet kap még Jenny LewisGeorge Clooney, Amy Poehler, Michael Cera, Miley Cyrus, Karen O, Chris Rock, Jason Schwartzman és Maya Rudolph is, valamint a Phoenix zenekar, akikkel Murray a film megjelenésének napján, december 4-én kiad egy közös 7" vinylt is, melyen az Alone On Christmas Day című dal lesz hallható.

Az A-oldalon az eredeti verzió szerepel, míg a B-oldalon az instrumentális változat kap helyet, előbbiben közreműködik még a New York Dolls-os David Johansen is. Murray-rajongóknak (vannak egy páran) tökéletes ajándék a fa alá! Azért pedig így utólagosan is bocsánatot kérünk, hogy november közepén, 20 fokban keltjük a karácsonyi hangulatot.


A Very Murray Christmas trailere:


és a Murray-Phoenix vinyl borítója:

f9329cb1_1.jpg

https://recorder.blog.hu/2015/11/19/bill_murray_es_a_phoenix_kozos_karacsonyi_dalt_ad_ki
Bill Murray és a Phoenix közös karácsonyi dalt ad ki
süti beállítások módosítása