Szombaton James Arthur a Papp László Sportarénában

2015.11.05. 09:10, subrecorder

jamesarthur_650.jpg

(X) Az Art Anzix Színház örömmel jelenti be, hogy a világhírű James Arthur hamarosan hazánkban koncertezik. Először lép színpadra Magyarországon.

James Arthur

Helyszín: Papp László Sportaréna

Kezdés: 20:00

Belépő: 10.000 Ft

Facebook esemény

James Arthur 1988. március 2-án született az angliai Middlesbrough-ban, édesapja skót, édesanyja angol származású. James 15 éves kora óta írja és rögzíti dalait. Több bandában énekelt, 16 éves volt, amikor három helybéli sráccal közösen megalapította első zenekarát Traceless néven. Ezt követte a Moonlight Drive, Cue The Drama, Gift For A Girl, Save Arcade, valamint 2011 márciusában a The Emerald Skye. Dalaiban helyet kap gyermeki őszintesége, valódi megélt élményei és fájdalmai, örömei és egyedi gondolatai. Neve azonnal közismertté vált, amikor 2012-ben megnyerte az angol tehetségkutató műsor (X-Factor) 9. évadját. Legelső dala az Impossible egyből világsláger lett, közel 82 millióan nézték eddig a YouTube-on. Minden dalát azonnal felkapták a rádiók, Arthur a győzelem után abszolút a figyelem középpontjába került. Azóta is természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével bűvöli el a hallgatóságát.

Több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi részén. Hírneve, karrierje és rajongótábora folyamatosan bővül, de ő megmaradt ugyanannak a szerény és tehetséges fiúnak, aki volt. Szíve mélyére belátni, amikor énekel, hallgatása közben mindössze annyi a dolgunk, hogy csak élvezzük és adjuk át magunkat a pillanatnak.

Arthur budapesti fellépésén új és régi dalok lesznek hallhatók az énekes egyedi előadásban. Fantasztikus, fergeteges koncertnek ígérkezik.


Az első lépés a hírnév felé:


az Impossible:

Címkék: james arthur
https://recorder.blog.hu/2015/11/05/szombaton_james_arthur_a_papp_laszlo_sportarenaban
Szombaton James Arthur a Papp László Sportarénában
süti beállítások módosítása