Klippremier! The Winter Totem: Can't Feel My Face (The Weeknd-feldolgozás)

2015.11.02. 19:02, subrecorder

nyitokep.jpg

A 2013-ban alakult budapesti The Winter Totem ugyan csak tavaly debütált a nagyközönség előtt, de azóta turnéztak a Paddy And The Ratsszel és felléptek az AWS előtt is. Készülő nagylemezüknek egyfajta előfutáraként vették fel azt a The Weeknd-feldolgozást, melyhez videót is forgattak, ennek a premierje következik.

A The Winter Totem 2013-ban alakult Budapesten, Simon Kolos (ének, gitár) és Sívó Gábor (basszusgitár) kezdeményezésének köszönhetően, nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Széll Dániel (dob) és Takács Dávid (gitár). Stílusukat tekintve "az élő rock zenét keverik elektronikus elemekkel, ehhez adódnak hozzá a dallamos énektémák". Bár a zenekar aktívan még csak egy éve zenél együtt, ez idő alatt körbekoncertezték az országot, döntőbe jutottak a Hard Rock Rising elnevezésű versenyen (a közönségszavazást meg is nyerték) és tavaly ők képviselték Magyarországot a legnagyobb online zenei tehetségkutató versenyen, a Global Rockstaron.

Ezt a bizonyos elektronikus elemekkel kevert rockzenét, vagyis a zenekar saját maga által körbeírt stílusát jól bemutatja most debütáló The Weeknd-feldolgozásuk, a Can't Feel My Face, melyről a zenekar így nyilatkozott: "Nem szoktunk feldolgozásokat játszani, mert nagyon sok saját dalunk van. A Can't Feel My Face-dal ötlete Sívótól indult, aki viccből felhozta, hogy meg kéne csinálni ennek a számnak a totemes verzióját, a végére pedig egészen megszerettük, így jött az ötlet, hogy készítsünk hozzá egy videót is. Egyszerre két klipet forgattunk, egyet ehhez a szerzeményhez, a másikat pedig az egyik saját dalunkhoz, egyfajta előzetesként a nemsokára megjelenő albumunkhoz. A forgatásnál az volt a cél, hogy legutóbbi videoklipünktől eltérően most egy teljesen egyszerű, sztori nélküli látványvilágot hozzunk létre, hogy a dal vigye a hátán a videót, ne pedig fordítva."

Az a bizonyos első album a Gunplay! nevet fogja viselni, és érdemes követni a zenekar Facebook-oldalát is, amint befejezik ugyanis a munkálatokat, ismét komoly koncertezésbe terveznek kezdeni.


A The Winter Totem második videója, The Weeknd Can't Feel My Face című számának feldolgozásához:

 

https://recorder.blog.hu/2015/11/02/klippremier_the_winter_totem_can_t_feel_my_face_the_weeknd-feldolgozas
Klippremier! The Winter Totem: Can't Feel My Face (The Weeknd-feldolgozás)
süti beállítások módosítása