Ilyen a Duran Duran halálmetál hangulatban

2015.11.02. 15:03, subrecorder

screen-shot-2015-11-01-at-7_18_02-pm-640x457.png

Na jó, egy kicsit hazudtunk a címben, sajnos nem arról van szó, hogy Simon Le Bon Death számokat hörög, mindössze a brit zenekar Save A Prayer című dalának Eagles Of Death Metallal közös előadásáról. A végeredmény azonban így is igen szórakoztató.

Jesse Hughes és az Eagles Of Death Metal (sajnos Josh Homme távolmaradásával) a TFI Friday nevű angol show vendége volt, ahol friss lemezüket népszerűsítendő két dalt is eljátszottak a ZIPPER DOWN-ról, egyrészt a fő single Complexity-t, másrészt pedig a Duran Duran-feldolgozás Save A Prayert. Ez utóbbi előadásába becsatlakozott nem csak Simon Le Bon, de a teljes DD is, a rockandrollság fényét pedig Hughes világító rózsaszín pólója nemhogy csökkentette volna, de még emelte is, akárcsak az EODM Dusty Hillre emlékeztető ritmusgitárosa. Egyébként a Duran Durannak is nemrég, júniusban jelent meg 5 év után az első rendes stúdióalbuma, a Paper Gods.

Az Eagles Of Death Metal magyarországi koncertjéig egyébként már nem kell sokat várnia azoknak, akik megvették a jegyüket (akik nem, azok sajnálkozhatnak, az esemény már sold out), lehet izgulni, hogy Homme vajon feltűnik-e az A38-on a dobok mögött. Addig is nézzük a Save A Prayert, és nem kell aggódni, a "világ legidegesítőbb embere"-címre erős pályamunkával jelentkező műsorvezetőt csak pár másodpercig kell elviselni.


Az Eagles Of Death Metal és a Duran Duran:


és a Complexity:

https://recorder.blog.hu/2015/11/02/ilyen_a_duran_duran_halalmetal_hangulatban
Ilyen a Duran Duran halálmetál hangulatban
süti beállítások módosítása