Klippremier! Goromba: Iron Gauntlet

2015.10.22. 18:00, Frontrecorder

goromba.jpg

A morcos, feszes technót kultiváló budapesti producer, Goromba már túl van a bemutatkozáson a Recorderen, sőt, egy mixet is készített nekünk, most pedig itt az első klipje az Iron Gauntlet című friss trekkjéhez, egy gyönyörű lánnyal és egy titokzatos páncélkesztyűvel a főszerepben.

"Az Iron Gauntlet azon ritka alkalmak egyikének eredménye, amikor az egész trekk egy ülés alatt létrejött és nem tartogattam hetekig a projektet, közben folyamatosan alakítva rajta, így ez viszonylag egyszerű zene lett. Eleinte nem voltak mögötte mély dolgok, nem egy bizonyos gondolat lett átültetve más formátumba, az egyetlen célja az volt, hogy energiával töltse fel a hallgatót" - idézi vissza Goromba, aki ahogy kész volt a számmal, berakta a "fiókba" érni, hogy kitalálja, milyen formában lásson napvilágot. "Közben egyre jobban kirajzolódott egy vízió egy videoklipről, egymást ütlegelő gyerekekkel és felnőtt emberek véres harcával, aminek a célja az, hogy eldőljön kié lesz a kesztyű. Így lett meg a címe, és így dőlt el, hogy most kell készíteni egy videót." A klip el is készült, bár végül nem az eredeti ötlet valósult meg. A klip születéséről így mesél a producer: "Aracsi Norbert régi ismerősöm, sokszor beszéltünk már arról, hogy dolgozhatnánk együtt valami hasonlón, ezért az sem volt kérdés, hogy honnan lesz csapat hozzá. Habár kompromisszumokat kellett kötni és merőben változott a videó koncepciója, ahogy haladtunk az időben, a végeredménnyel elégedett vagyok. A forgatás közben minden simán ment, mindenki tudta a maga szerepét, nem voltak fejvakarások, így hamar lett is elég kép a klip befejezéséhez.
A sztoriról annyit, hogy egy lány reggel felébred, kimegy a konyhába elszürcsölni az ébresztő kávét, amikor meglát a pulton egy idegen fülest. Felveszi és lassan elkezdenek begabalyodni a dolgok. Egyszerű videó, szép képekkel, és úgy gondolom, hogy több féle végkifejlet is ráakasztható, de ezt rábíznám a nézők fantáziájára."
És akkor íme a szépen fényképezett, talányos klip Goromba Iron Gauntlet című gyomrozósan hipnotikus ingyen letölthető új számához:

https://recorder.blog.hu/2015/10/22/klippremier_goromba_iron_gauntlet
Klippremier! Goromba: Iron Gauntlet
süti beállítások módosítása