Töltsd le ingyen a FADER magazin összes eddigi számát!

2015.10.14. 10:58, subrecorder

021413-fashion-beauty-solange-knowles-fader-magazine-cover.jpg

Megjelent a minőségi print zenei újságírás amerikai zászlóshajójának, a FADER magazinnak a jubileumi, 100. száma, ezt pedig a szerkesztőség úgy ünnepli, hogy ingyen elérhetővé tették nem csak ezt, hanem az előző 99-et is. Lesz mit olvasnod a következő hetekben!

A The Fader magazint 1999-ben alapította két zenei újságíró és üzletember, Rob Stone és Jon Cohen. Küldetésük a kezdettől fogva nem csak az igényes, felnőtt hangvételű és nem mellesleg modern zenei újságírás megvalósítása volt, hanem a műfajok közti átjárhatóság erősítése is. A minden esetben dupla címlappal (és ezáltal címlapsztorival) rendelkező magazinok mindig két, egymástól igen eltérő előadót mutattak be kiemelten, sokszor messze azok mainstream ismertsége előtt. A FADER volt Kanye West és Drake első címlapja (utóbbi van a századikon is), de sokat köszönhet nekik például Bon Iver és a The Strokes is.


NEMRÉG AZ NME JELENTETTE BE, HOGY SZEPTEMBERTŐL INGYEN SZÓRJÁK SZÉT MAGAZINJAIKAT.

Az elmúlt 16 évben megjelent magazinok közül sokat igen nehéz beszerezni (pláne Magyarországon), több igazi gyűjtői példány lett, most viszont bárki pár kattintással és egy e-mail cím megadásával hozzájuthat nem csak az első 99, de a friss 100. számhoz is. Mi itt a Recordernél érthető módon szeretjük, ha egy print kiadvány olyan lépéseket tesz, amivel közelebb kerül a mindenki általi elérhetőségért (ezért is töltjük fel mi is online a FADER-hez hasonlóan az összes magazinunkban megjelent írást), így persze most is arra buzdítunk mindenkit, hogy töltse le a 4.5 GB-os pakkot! Ehhez mindössze az alul lévő videónál kell a nagy kék Download gombra kattintani és ott kiválasztani, hogy pontosan melyik számokat is akarjuk lehúzni. Jó olvasást!

 

Címkék: fader the fader
https://recorder.blog.hu/2015/10/14/toltsd_le_ingyen_a_fader_magazin_osszes_eddigi_szamat_kesz
Töltsd le ingyen a FADER magazin összes eddigi számát!
süti beállítások módosítása