Dalpremier! Isle Of Man: Mirror

2015.09.25. 14:00, Frontrecorder

isleofmanmirror.jpg

Néhány hónapja mutatkozott be Magyarradar rovatunkban Matos Gergely egyszemélyes projektje, a gitárt és elektronikát ötvöző, sejtelmes atmoszférát teremtő Isle Of Man, amelynek októberben jelenik meg új, kettes számú EP-je. Erről elsőként itt nálunk meghallgatható a Mirror című dal.

Az új anyag nem szakad el a debütáló EP-n megismert sajátos hangzásvilágtól, viszont új elemként hozzáadódik Matos Gergely énekhangja. Erről a fiatal zenész a következőket mondta nekünk: "Az új albummal követtem az utat, amin az előzővel elindultam és tovább kísérleteztem olyan hangzásokkal, amik számomra izgalmasnak tűntek. A Mirror című dalhoz a saját hangomat is felvettem, amit nem is szerettem volna különösebben kiemelni, hanem mint egy újabb hangszert a szám textúrájába próbáltam illeszteni. A legizgalmasabb szerintem a végén belépő space szintetizátor hangja, ami teljesen új irányt ad a számnak."

Alább tehát meghallgatható az Isle Of Man friss dala, az ünnepélyesen lebegő, dreampopot és dubos ambient-elektronikát összeúsztató Mirror, Matos Gergely pedig ma este a Kuplung Szezonnyitón játszik (Facebook-esemény).


borító: Lajos Diána.

https://recorder.blog.hu/2015/09/25/dalpremier_isle_of_man_mirror
Dalpremier! Isle Of Man: Mirror
süti beállítások módosítása