Hipnotikus a Disclosure új videója

2015.09.17. 11:01, subrecorder

discl.jpg

Most már csak pár nap van a Disclosure második albuma, a Caracal megjelenésééig, de a brit duó még mindig nem hagyja, hogy a várakozás alábbhagyjon a lemezzel kapcsolatban. A célegyenesben még gyorsan kiadtak egy új dalt, melynek klipjével folytatódik Lawrence-ék a disztópikus sci-fije.

Szinte már az a meglepő, ha a Disclosure nem hoz be egy új dalába valamilyen ultramenő vendégelőadót, most viszont a Jaded esetében pont ez a helyzet áll fent. A szám énekrészét ugyanis maga Howard Lawrence vállalta magára és nem is vall szégyent a fülledt garage-house szerzeményben. A mellé járó klip pedig természetesen a duó négyrészes disztópikus sci-fijének a folytatása, ebben a főszereplő lányt elfogják az öltönyös, öreg, fehér férfiak (=gonoszok) és hipnózisnak vetik alá, mivel azonban különleges képességekkel rendelkezik, végül a hóhért akasztják. Ezek után várjuk a tetralógia befejező részét, ahogy a kiterjedt marketingkampány után is igencsak rátennénk már a kezünket a teljes Caracal-lemezre.

Extraként a Lawrence testvérek és nagy haverjuk, Sam Smith elugrottak a BBC Radio 1 stúdiójába, hogy előadják Drake legfrissebb kiadott dalát, a Hotline Blinget. Egy ennyire összeszokott triónak egy ilyen dal saját szájízre való minőségi átdolgozása már szinte kisujjból jön, ráadásul még jól is áll nekik. Lentebb mutatjuk az erről készült videót is.


A Disclosure klipsorozatának harmadik epizódja:


és a Drake-feldolgozás á lá Sam Smith:

https://recorder.blog.hu/2015/09/17/hipnotikus_a_disclosure_uj_videoja
Hipnotikus a Disclosure új videója
süti beállítások módosítása