Ez a rapper idén eddig 262 albumot adott ki

2015.09.10. 10:51, subrecorder

viperalbums2.jpg

Ismerkedjünk meg Viperrel, az emberi teljesítőképesség határának kitolásáért felelős új guruval. Viper, a Houstonból származó rapper tavaly összesen 333 albumot adott ki, vagyis majdnem minden nap egyet. Idén eddig 262-nél jár.

Tavaly járta be az internetet egy blogbejegyzés, melyben egy fiatal rapper arról ír, hogy befejezi a zenélést, mert művészetét 2-3 év alatt sem tudta eljuttatni a menő blogokhoz, így már nincs is értelme folytatnia. Az eleve az önsajnálat csimborasszójaként olvasható írás még viccesebb Viper személyének ismeretében, ez az ember ugyanis valószínűleg nem is ismeri a "feladni" szó értelmét. Spotify-on jelenleg valahol 900 és 1000 között van a kiadott albumainak száma, az első 2008-ban tűnt fel. Erről a You'll Cowards Don't Even Smoke Crack című lemezről a címadó dal azóta erőteljes kultstátuszba emelkedett, ahogy egyébként Viper többi cuccát is folyamatosan népszerűsítik fáradhatatlan rajongók.

És még mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét, azt állítva, hogy ez nem lehetséges, eláruljuk, hogy semmi átverés nincs a dologban. Nem egy-egy dal van Viper albumain, hanem minimum 14-15. Ezek közül bőven akadnak 6-7 perces szerzemények is és igen, mindegyiknek eredeti szövege és alapja van. A rapper katalógusába belehallgatva úgy tűnik, az utóbbi időben (a legutóbb kiadott 50-60 anyagon) Viper kicsit ráállt az R&B-s cloud hangzásra, legtöbb albuma hölgyeknek írt ódákból áll. Most pedig itt az ideje a mateknak. Mint fentebb említettük, a rapper tavaly 333 albumot jelentetett meg összesen, ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 0.91-et. Idén eddig 262-nél jár, ez naponta 1.04-et jelent. Vagyis, ha így folytatja, szeretnénk kiemelni: ez az ember 2015-ben minden nap ki fog adni egy-egy új lemezt.  Hallgassunk is bele pár klasszikusba!

 

 

Címkék: viper rap
https://recorder.blog.hu/2015/09/10/ez_a_rapper_iden_eddig_262_albumot_adott_ki
Ez a rapper idén eddig 262 albumot adott ki
süti beállítások módosítása