Kim Gordon nem lenne túl jó pankrátoredző

2015.08.19. 13:15, subrecorder

1b869704.jpg

Szeptember 25-én jelenik meg a kanadai Peaches legújabb stúdiólemeze, az első anyaga az új évtizedben. Az első dalt már hallhattuk az albumról, és most itt a második, melynek refrénjében és videójában is Kim Gordon vendégszerepel.

Mint azt a Rub című album bejelentésekor megírtuk, Peaches ugyan igen aktív volt az elmúlt öt évben is, habár az átlag zenehallgató nem biztos, hogy találkozhatott például a rockoperájával, így sokak számára tűnhetett úgy, hogy az énekesnő felszívódott. Ezért olyan örvendetes, hogy most visszatért a "hagyományos" (az ő esetében eleve nehéz ezzel a szóval illetni, bármit is csinál) zenecsináláshoz, hiszen a mai napig rengetegen tekintenek rá példaképként a queer közösségekben.

A közelgő új albumáról elsőként megosztott döngölő Light In Places ügyes visszatérés volt, visszahelyezte az énekesnőt az őt megillető tánctér-karmesteri szerepbe, most a Close Uppal pedig bedobta az egyik nagy vendégszereplő nevet, Kim Gordont. A New York-i alternatív ikon nem csak énekel a dal refrénjében, de a Vice Cooler által rendezett videójában is komoly szerepet kap, mint Peaches megrendíthetetlen unalmú pankrátoredzője. A folyamatosan e-cigit szívó Gordon (erre vajon hogy vették rá?) a legkülönlegesebb női luchadorok (mexikói pankrátorok) elleni küzdelemre készíti fel az énekesnőt, de az bárhogy is próbálkozik, végül mindegyik harcát elveszíti, némelyiket ráadásul igen szégyenteljesen (és gusztustalanul).

Peaches új albumának másik nagy neve egyébként Feist lesz és már csak alig egy hónapot kell várni a teljes anyagra, amely szeptember 25-én jelenik meg.


Peaches és Kim Gordon Rocky-parafrázisa:

Címkék: peaches kim gordon
https://recorder.blog.hu/2015/08/19/kim_gordon_nem_lenne_tul_jo_pankratoredzo
Kim Gordon nem lenne túl jó pankrátoredző
süti beállítások módosítása