Szó szerint lerázhatatlan a múlt Autre Ne Veut új klipjében

2015.08.07. 14:00, subrecorder

autre.jpg

Októberben érkezik Arthur Ashin, vagy Autre Ne Veut harmadik lemeze, az Age Of Transparency. A kortárs alternatív-R&B egyik legjobbja egy erős dallal és videóval vezeti fel a megjelenést, a World War Pt. 2 klipjében kissé félelmetes a megszemélyesített magunkkal hordozott érzelmi bőrönd.

Két évvel ezelőtt, 2013 egyik legjobb dala nem feltétlenül olyan helyről jött, ahonnan sokan várták volna. Az Autre Ne Veut Anxiety című albumát nyitó Play By Play az R&B és a popzene olyan tökéletes párosítása volt, amelyet igen keveseknek sikerült csak elérniük azóta is. De az egész lemez nagy áttörés volt a név mögött rejtőző pszichológus végzettségű Arthur Ashin számára, a nehéz témákat feldolgozó, ellenben megszólalásban már könnyebben befogadható anyag elég nagy nyilvánosságot hozott a számára.

Innen folytatja most október 2-án, amikor is érkezik a harmadik Autre Ne Veut-album, a kilenc számos Age Of Transparency. Az anyagról elsőként az Anxiety-t záró World War című dal szó szerinti folytatását osztotta meg, ehhez igen hatásos videó is készült. Ebben a teljesen meztelen Ashinra egy ugyancsak pucér, szörnyszerű női lény csimpaszkodik (Macy Sullivan táncosnő), soha el nem engedve foglyát (vagy talán szeretkezik vele?). Vajon egy régi feldolgozatlan trauma megtestesítője lenne a szerzet, vagy esetleg egy el nem felejtett szerelmi csalódásé? Az Allie Avital által rendezett klip végén a két alak végül elkezd egymásba olvadni, amit értelmezhetünk érzelmi gyógyulásként, de besüllyedésként is, válaszokat ne is keressünk a kisfilmben. A képi világ nagyszerű, akárcsak maga a dal is, amely ugyan nem olyan slágergyanús, mint a Play By Play vagy akár az Ego Free, Sex Free volt, de megvan benne minden, ami miatt Ashin előző anyagait szerettük.


Autre Ne Veut új dala és klipje:

Címkék: autre ne veut
https://recorder.blog.hu/2015/08/07/szo_szerint_lerazhatatlan_a_mult_autre_ne_veut_uj_klipjeben
Szó szerint lerázhatatlan a múlt Autre Ne Veut új klipjében
süti beállítások módosítása