Te jobbra húznád Tinderen a Weezer énekesét?

2015.07.25. 17:13, subrecorder

weezer_2.jpg

Mély gödörből mászott ki a Weezer tavalyi, kilencedik nagylemezével. Az Everything Will Be Alright In The End ugyan nincs a zenekar 90-es években kiadott első anyagainak szintjén, de azért a "világ legrosszabb zenekara"-ként sem emlegetik már Rivers Cuomo csapatát. Az album egyik dalában a Best Coast énekesnője, Bethany Cosentino vendégszerepel, most ehhez készült a Tindert parodizáló vicces videó.

A Weezer tavaly végre elfogadta az elkerülhetetlent és azt tette, amit annyi sikertelen kísérletezés után minden egyes rajongó várt tőlük vagy 10 éve: tiszta nosztalgia zenekar lett. Az Everything Will Be Alright In The Enden Rivers Cuomo pofátlanul lenyúlta a saját kezdeti karrierjének zenei stílusát és ugyan a dalok távol vannak a Blue Album, vagy a Pinkerton zsenialitásától, már az is nagy szám, hogy elmondható róluk, hogy kellemes hallgatnivalók.

Az egyik legnagyobb híres Weezer-rajongó, Bethany Cosentino vendégszereplésével készült Go Away is egy faék egyszerűségű power pop szerzemény, a most kiadott videója azonban elég viccesre sikerült. Ebben Cuomo a tökéletes Tinder-profilképet keresi, hogy elcsábíthasson egy Cosentino által játszott nőt. A klipben szereplő Winder nevű alkalmazás annyiban különbözik a valós apptól, hogy itt látjuk, ha valakinek "nem tetszünk", így az 50 felé közeledő, szakállal is babaarcú énekes mindig tudja, hogy hiába próbálkozik akármivel szíve választottjánál. Beöltözik punknak, üzletembernek, szörfösnek, de egyikkel sem éri el a kívánatos hatást. A végén azonban kreatív megoldást talál arra, hogy hogyan találkozzon a hölggyel, a jutalma pedig nem marad el. A klipet már csak a szőke parókás és kukából palacsintát evő Cuomo, a Weezer tavalyi lemezét pedig könnyedsége miatt is érdemes csekkolni.


A Weezer új videója, Bethany Cosentino vendégszereplésével:

https://recorder.blog.hu/2015/07/25/te_jobbra_huznad_tinderen_a_weezer_enekeset
Te jobbra húznád Tinderen a Weezer énekesét?
süti beállítások módosítása