Klippremier! Version.b: Circulate

2015.07.24. 14:00, Frontrecorder

vb_video_art1.jpg

A Wave Of Sound retro-elektropop duó zenefelelőse, Csécsi Andor június elején debütált Version.b nevű szólóprojektjével, most pedig itt az EP egyik dalához készült videoklip, mely a hétköznapi élet körkörös ismétlődésének bemutatásával nyomaszt. 

A Circulate az analóg electro hangzásra épülő Version.b EP legerőteljesebb, leghúzósabb száma, alkotója így beszél róla: "A mindennapi robotolás hangulatát szerettem volna elkapni a dalban. A folyamatosan lüktető és változó basszusalap a nap különböző szakaszait szólaltatja meg, néha finoman pulzáló, máskor pedig karcosabb, zajosabb. A dal ritmikáját az utca adta, ahogyan munkába igyekszünk, rohanunk a várossal. A solo lead hangszín kicsit játékos, de szerintem egyben zaklatott is, ad a dalnak egy érdekes hangulatot."

A számhoz maga Csécsi Andor rendezett klipet az öccsével, Csécsi Dáviddal, aki egyben a főszereplője is. "A videó egy férfi tipikus napját mutatja be, ami lejátszódhat újra és újra... igazi mókuskerék.Hamar kialakult a koncepciója, hogy kicsit ipari kamerás, 'megfigyelős' hangulata legyen a képeknek, direkt kézi kamerás, retro VHS, zavaros képi világgal" - mondja a zenész-producer.

Íme tehát a Version.b első videoklipje:

https://recorder.blog.hu/2015/07/24/klippremier_version_b_circulate
Klippremier! Version.b: Circulate
süti beállítások módosítása