Örökre szívembe zártalak: 10. jubileumi Kiscsillag-koncert a Parkban

2015.06.29. 18:30, Recorder.hu

kiscsillag_650_1.jpg(X) Egy országra szóló kétórás bulival ünnepli születésnapját az idén 10 éves Kiscsillag zenekar. Régi tagok, zenésztársak és az elmúlt év termésének legjobb dalai: mindez július 11-én, a Budapest Parkban. 

Lovasi András negyven körül új hobbiba fogott és garázsrock-zenekart alapított régi zenésztársaival, Brautigam Gáborral, Ózdi Rezsővel és Leskovics Gáborral. És milyen jól tették, hiszen a Kiscsillag gyakran „falnak menős” garázsrock-számait az elmúlt tíz év alatt örökre a szívünkbe zártuk, nincs ma olyan valamire is való alter-diszkó, ami működhetne a Kockacukor, a Fishing On Orfű, a Teremőr vagy a Ha én lennék nélkül.

A hobbizenekarnak indult társulat az évek során végül kinőtte hobbistátuszát, a dobok mögé Brautigam Gábor helyett Mihalik Ábel ült be, a közönséggel folyton összekacsintó és együtt vagy rajtuk gúnyolódó, széles vállú, borostás rock and roll dalok mellé pedig az elmúlt években olyan líraibb számok is bekerültek immár, mint amilyen a tavaly megjelent Szeles vagy a 2014.

Az eddig négy nagylemezzel büszkélkedő zenekar szülőatyja, Lovasi András így mesélt a születésnapi nagykoncertről: "Hát milyen tud lenni egy születésnapi koncert? Amolyan áttekintés lesz: lesznek vendégeink, hívunk olyan énekesnőket, akik dolgoztak velünk az elmúlt évek alatt, meghívjuk a régi tagokat, és nyomunk egy kétórás koncertet. Ez pont elég lesz arra, hogy az eddig megjelent dalokat, a fontosabb számokat eljátsszuk a rajongóknak. Addig már nem is nagyon lesz koncertünk, ezért reméljük, hogy akkor sokan együtt ünnepelnek velünk”.

Egy biztos, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén július 11-én az egy évtizedes, világhírű Kiscsillag zenekar menthetetlenül megjön a nőkért és a férfiakért is, hogy együtt óriási, kiabálós, tombolós koncerttel ünnepeljék meg az elmúlt évek dicsőségét. Van-e szándék?

www.facebook.com/events/1600647753484785

https://recorder.blog.hu/2015/06/29/orokre_szivembe_zartalak_10_jubileumi_kiscsillag-koncert_a_parkban
Örökre szívembe zártalak: 10. jubileumi Kiscsillag-koncert a Parkban
süti beállítások módosítása