Őszre ígéri új albumát Grimes

2015.05.25. 16:49, Frontrecorder

grimes_1.jpg

Grimes rajongói joggal várják egyre türelmetlenebbül kanadai kedvencük új albumát, hiszen már közel három és fél év telt el a nagy sikerű Visons óta.  A Twitteren most sikerült az énekesnőből kiszedni néhány félinfót készülő negyedik albumáról.

A montréali otthonában, teljes elszigeteltségben megszületett Visions végképp befuttatta Grimes-t, aki a jelek szerint ettől leblokkolt, vagy legalábbis elbizonytalanodott, hogy merre tovább. Elkezdett ugyan dolgozni a következő albumán, tavaly júniusban ki is hozott egy kislemezt - a Blood Diamonds-szal közös Go-t -, az addigi legrádióbarátabb dalát, ami nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál, az addig elkészült anyag pedig a kukában landolt. Hogy pontosan mi volt a baja az új dalokkal, nem tudni, a nyilatkozatai alapján a legvalószínűbb, hogy túl kommersznek találta őket, de mondott olyat is, hogy túl depisek. Szokatlan húzással idén márciusban az egyik kihajított, befejezetlen számot nyilvánosságra hozta, sőt klipet is forgatott hozzá - nekünk bejött ez az irány is, de kíváncsian várjuk, ehhez képest akkor milyen lesz ez a bizonyos negyedik Grimes-album. A rajongóival tegnap a Twitteren lefolytatott gyors kérdezz-felelek alapján a lemez "nagyon más, mint a korábbiak", sőt, minden szám rajta "totál különböző", továbbá valódi hangszereket használt, ami tényleg fordulatot jelent. Azt is elárulta, hogy meglepetésszerű megjelenést tervez ősszel, konkrétabban az októbert jelölte meg - aztán persze majd meglátjuk. Grimes egyébként jelenleg Lana Del Rey-jel turnézik,aki szintén a napokban árulta el (egy koncertjén), hogy szeptemberben jön a Honeymoon című új albuma.

TUDTAD, HOGY SCARLETT JOHANSSON NAGY GRIMES-RAJONGÓ?

Grimes azért annyira nem veti meg a popot, lásd a legutóbbi énekes közreműködését a márciusban közzétett, a Csajok című sorozathoz készült Bleachers-dalban:

Címkék: grimes
https://recorder.blog.hu/2015/05/25/oszre_igeri_uj_albumat_grimes
Őszre ígéri új albumát Grimes
süti beállítások módosítása