Ma este Nils Frahm és az Acid King Budapesten

2015.05.08. 10:24, subrecorder

nils-frahm-_-antje-taiga.jpg

A hivatalos Zongora Nap ugyan már elmúlt, de azért az "ünnep" német ötletgazdájával még így is bőven érdemes eltölteni egy estét. Akárcsak a stoner doom amerikai királyaival.

Nils Frahm

Helyszín: Akvárium Klub

Kezdés: 19:30

Belépő: 6490 Ft

Facebook esemény

Nils Frahm amellett, hogy korunk egyik legsikeresebb neoklasszikus zeneszerzője, rendkívül szórakoztató figura is, aki mostanában épp azt hirdeti magáról, hogy megőrült. Nem kell persze attól félni, hogy fejjel üti majd a zongorát, nemrég meglepetésként kiadott szólólemeze alapján inkább a tőle megszokott finom melódiákra lehet számítani.


Acid King


acid_king.jpg

Stoner doom női frontemberrel? Ilyen is van, ráadásul az Acid Kinget a műfaj legjobbjai között tartják számon az Egyesült Államokban.

Helyszín: Roham Bár

Kezdés: 18:30

Belépő: 4500 Ft

Facebook esemény

A Lori S. frontnő vezetésével érkező Acid Kingnek most áprilisban jelent meg 10 éves szünet után a negyedik lemeze (Middle Of Nowhere, Center Of Everywhere), melyen egy ereje teljében lévő, lassan őrlő zenekart hallhatunk. Reméljük, élőben is ugyan ezt hozzák és akkor minden esélyük megvan rá, hogy az övék legyen a tavasz egyik legnagyobb dobása koncertügyileg.

https://recorder.blog.hu/2015/05/08/ma_este_nils_frahm_es_acid_king_budapesten
Ma este Nils Frahm és az Acid King Budapesten
süti beállítások módosítása