Klippremier! Revue feat KD & AK Sediki: Save It For You

2015.04.14. 13:30, rerecorder

revue_2_1.jpg

A Sívó Dániel Revue nevű projektje nem a könnyen bekategorizálhatók közé tartozik - és ez jól is van így. A 2012-es globalbass-es indulás után trapes és bass music-os leágazások jöttek, majd a 2013-as You Can Handle Ittel a popos, house-os, a 2014-es Alive-val a funkos elektropopos, és a szintén tavalyi Perfect Love-val a popfunkos stílusban is megmutatta magát - mindig más énekes közreműködőkkel. Időközben élő zenekart is szervezett (Revue Live) és április végén, május elején érkezik a bemutatkozó nagylemez, amelyet ez az előző dalhoz hasonlóan KD-vel, valamint AK Sedikivel közös szám, a Save It For You és annak rúdtáncolós-kosárlabdázós klipje vezet fel.

r_save-it-for-you_1400.jpgMiközben Revue a Digital Love címmel érkező bemutatkozó nagylemezen végzi az utolsó simításokat, itt az album beharangozó - élő hangszerekkel spékelt, soulosabb popdala -, ami a szerző szerint kissé elüt az anyag többi szerzeményétől, de inkább át is adjuk neki a szót: „a Save It For You az utolsó single az album megjelenése előtt. A dal egy picit kilóg a többi közül, ezért is esett rá a választásom. Ismét Dávid (KD) és AK Sediki közreműködésével készült el, a gitárszólókra pedig Pogár Lászlót (Hangmás) kértem fel. A klipet Szőke Barna készítette. Jelenleg az első albumomon (Digital Love) dolgozok, és a zenekarral (Revue Live) már túl vagyunk az első koncerteken. Az album 10-12 számos lesz, ezt még el kell döntenem, április végén, május elején fog megjelenni. A zenekarral most egy Négyzetgyök című színházi darabban veszünk részt, múlt pénteken volt a premier és még két előadás lesz – az egyik május 9-én, a másik június 23-án. A lemezbemutató koncert remélhetőleg május 21-én lesz.”

és akkor a némileg retrós, soulos-popos Save It For You egy kosárpályán rúdtáncolós klippel, amiben a lányok produkciója közben a fiúk az előbbivel mit sem törődve püfölik a palánkot: 


a Save It For You audioban is: 


ez pedig a Revue Live bemutatkozása a Balcony TV adásában a Peace Of Mind című dallal - és valóban teljes zenekari felállással, a ritmusszekción, a gitáron a billentyűs hangszeren játszó zenekarvezetőn túl még szaxofon is szerepel, na és az énekesi poszton KD: 

https://recorder.blog.hu/2015/04/14/klippremier_revue_feat_kd_ak_sediki_save_it_for_you
Klippremier! Revue feat KD & AK Sediki: Save It For You
süti beállítások módosítása