Klippremier! Revue feat KD: Perfect Love

2014.10.01. 13:53, rerecorder

Revue 10v.JPG

Revue, azaz az egykori Radio Panic-es Sívó Dániel szólóprojektjével a szórványos, de rendszeres dalmegjelenések útját járja, és mindig közreműködőkkel teszi ezt. 2013-ban a Polar Dear-es Borsos Oleg énekelt a You Can Handle It című dalban (amihez stílusos klip is készült), aztán idén tavasszal Golf Widow Club és Szieber közreműködésével érkezett a funkosabb elektropop Alive (valamint egy FTBA-val közös deep house EP, ami külföldi kiadónál is kijön hamarosan), most pedig itt egy újabb dal és egy újabb közreműködő, a KD énekével rögzített, az Alive vonalát követő popfunkos Perfect Love.

revue_2.jpgMost tehát elkészült egy újabb Revue-szerzemény, egy azonnal fülbemászó electrofunkos, popos szám, amiről így nyilatkozik alkotója: „a dalon még kora tavasszal kezdtem el dolgozni, de énekes hiánya miatt jegeltem a dolgot. Nyár elején viszont megismerkedtem Kelemen Dáviddal, akit egy énektanár ismerősöm ajánlott és aki eddig egy funk feldolgozás-zenekarban énekelt. Közösen elkezdtük az énekrészeket kidolgozni, szépen lassan haladva alakult ki a végleges verzió és jelenleg több másik dalon is dolgozunk. Segítségünkre volt még Likár Mátéillrock (keverés/master) és Michael Zwecker (szöveg). Idén várható még egy dal + egy-két apróság, és akkor már több dolgot is  elárulok a jövőbeli tervekről és megjelenésekről.”

Revue hangulatos klipet is készített új dalához és nem is szokványos módon: „mindenféleképpen szerettem volna valami vizuális körítést a zenéhez és így jött az egyszerű ötlet. Szereztem egy GoPro-t, és amikor, amit csak tudtam, kameráztam és aztán Tamás Péter barátom mindezt összevágta.” 


REVUE IS KÖZREMŰKÖDÖTT A TAVASZI HANGMÁS REMIX/ÁTDOLGOZÁSLEMEZEN.

Más történések is akadnak Revue körül: „október 3-án jelenik meg a Fortebával készített közös négyszámos deep house EP-m, a Meaning Of Life, a Society 3.0 Recordings gondozásában.”


a slágeres Perfect Love audiováltozatban, sőt innen le is tölthető

és a friss Revue-dal kutyasétáltatós, deszkázós, búvárkodós, utazós selfmade videója: 

 

ez pedig egy teaser a hamarosan érkező, említett Revue & FTBA EP-ről: 


Revue-Soundcloud

Revue-Facebook


nyitókép:
Szaniszló Róbert / FPA

https://recorder.blog.hu/2014/10/01/klippremier_revue_feat_kd_perfect_love
Klippremier! Revue feat KD: Perfect Love
süti beállítások módosítása