Magashegyi Underground, RL Grime, Soerii & Poolek - tripla Akvárium-nyereményjáték

2015.04.08. 10:00, prorecorder

10947298_885433514810775_6384042240564989553_n1.jpg

Szombaton, azaz április 11-én szó szerint kéz a kézben járnak majd a nagyszerű programok az Akvárium termei között. A nagyhall először a Magashegyi Underground lemezbemutatójától lesz hangos, amit 23:30-tól vált RL Grime és vendégei ereszdelahajamja, miközben a kisteremben Soerii & Poolek éri el a maximális extázist a Supernemes Papp Szabi segítségével. A helyszín jóvoltából mindhárom eseményre kisorsolunk 1-1 páros belépőt.

Tegnapután című albumának megjelenése óta a Magashegyi Underground már elkezdett új szerzeményeken munkálkodni, ígéretük szerint a közönség szombaton nem kevesebb, mint egy egész EP-nyi friss dalra számíthat. Persze nem csak emiatt érdemes őket választani az este, hanem azért is, mert a fellépésen ott lesznek a Dobolda taiko-dobosai, a vizuális arculat tekintetében pedig új, hatásos formavilágot ígér az együttes. Facebook-esemény.

London, Milánó vagy Berlin mellett Budapest is kiemelt állomása lesz a jótékonykodó szelleméről is híres RL Grime számára, aki a Next Level meghívására fogja szétszedni az Akvárium nagyhallját. A Los Angeles-i illetőségű producer már jó ideje jelentős figurának számít az USA-beli trap-színtéren, amit nem csak zenéje sajátos elektro/hip-hop mutációjának köszönhet, hanem Baauerrel vagy Chief Keef-fel közös munkáinak, illetve Kanye West Mercy című dalához készített hivatalos remixének is. Tavalyi első nagylemezét bemutatni érkezik hazánkba, vendége pedig a Mad Decent kiadóhoz tartozó Djemba Djemba, a hazai Dublic, B’Andre és DJ N1CE lesznek. Facebook-esemény.

’BATTHYÁNYI’, ’ŰBER’, ’ASZTAKURVA’, ’TOP’ – ezekkel a szavakkal jellemzi hétvégi műsorát Soerii & Poolek párosa, aki pedig egyszer is látta a fiúkat élőben, tudja, hogy valóban valami ilyesmire számíthat majd. Az infantilis stílusáról és furcsa műanyaghajairól ismert duó segítségére a már jól bevált Papp Szabi lesz, aki mind a régi slágereket, mind pedig a friss ARANYALBUM.torrent Volume 1 nevezetű új nagylemez dalait együtt fogja ordítani a közönséggel. A bemutatásra kerülő vadonatúj S&P-anyagon egyébként Halott Pénz, Heaven Street Seven-, Volkova Sisters- és Anti Fitness Club-tagok is szerepelnek, a teljes korong pedig itt meghallgatható. Facebook-esemény.

Aki szeretne részt venni a rendezvények valamelyikén, az:

- lájkolja be a cikket az oldal tetején, valamint a Recorder Facebook-oldalát is,

- attendelje be az adott eseményt Facebookon (Magyashegyi Underground / RL Grime / Soerii & Poolek),

- küldjön egy e-mailt a jatek@recorder.hu címre MAGASHEGYI, RL GRIME, illetve SOERII & POOLEK tárggyal attól függően, hogy melyik bulin szeretne részt venni (ha mindhármon, akkor három levelet várunk),

- várja, hogy pénteken, azaz április 10-én délben kisorsoljuk a nevét.

https://recorder.blog.hu/2015/04/08/magashegyi_underground_rl_grime_soerii_poolek_tripla_akvarium-nyeremenyjatek
Magashegyi Underground, RL Grime, Soerii & Poolek - tripla Akvárium-nyereményjáték
süti beállítások módosítása