Teljes a Rockmaraton 2015-ös programja

2015.04.03. 16:00, prorecorder

rockamarotn_flyer_650.jpg

(X) Július 13. és 19. között négy színpadon 120 zenekarral készül minden idők legnagyobb bulijára az idén 25 éves Rockmaraton, amely nem kevesebb, mint húsz külföldi legendával színesíti a hazai fesztiválszezont. Már tudni lehetett, hogy a jubileum alkalmával a szervezők külön meglepetéssel készültek a vaslelkületű közönség számára (idén egy kellemes nyári vakációval fonódik össze az esemény a Dunaújvárostól északra lévő a Szalki-szigeten), a germán Helloween bejelentésével pedig a fellépők listája is teljessé vált.

Az ország legnagyobb tisztán rock/metal fesztiválján a fémzene majd minden ága képviselteti magát. Lesz itt power metal (Powerwolf), amerikai hardcore (Hatebreed, Agnostic Front, Biohazard), trash (Death Angel, Destruction, Nuclear Assault), punk (The Exploited), folk metal (Korpiklaani, Arkona), black metal (Dark Funeral, Mayhem) és death metal (The Black Dahlia Murder, Kataklysm) is, levezető tevékenységként pedig a ska-szekció tagjaira (Talco, The Toasters) lehet majd bolondozni - számtalan magyar zenekar mellett. A világhírű együttesek közül is külön figyelmet érdemel a német monolit, a Helloween fellépése, az évtizedes múlttal bíró csapat ugyanis idén csakis a Rockmaraton keretein belül lép fel hazánkban.

A korábbiakhoz képest újdonságnak számít, hogy lehetőség nyílik kétnapos hétvégi jegyek vásárlására is a már megszokott napi, heti, illetve VIP-belépők, valamint a FEZEN-bérlettel közös kombinált jegyek mellett. Április 15-től az összes jegytípus megvásárolható lesz elővételben, a TIXA hálózatán keresztül SZÉP Kártyával is, és noha a pontos részletek (helyszín bemutatása, térkép, szálláslehetőségek, utazási kedvezmények) még nem tisztázottak, a hiánytalan programterv is bőven elég az izgatottságra.

www.rockmaraton.hu/
www.facebook.com/rockmaraton

Sepultura vagy Prosectura? Étvágygerjesztő a fesztiválhoz.

https://recorder.blog.hu/2015/04/03/teljes_a_rockmaraton_2015-os_programja
Teljes a Rockmaraton 2015-ös programja
süti beállítások módosítása