Ballantine's Music Awards - Új nyertesek az év DJ-je választáson!

2015.03.20. 09:00, prorecorder

fmi_62381.jpg

(X) A korábbi esztendőkhöz hasonlóan ismét megválasztották az év lemezlovasait a DJ-k, és szavazott a közönség is a Ballantine’s szervezésében. Az Akváriumban tartott díjátadón derült fény arra, hogy kik bizonyultak a legjobbaknak.

fmi_69601.jpgMíg az elmúlt években a szakma rendre Bárány Attilát, a közönség Sterbinszky-t választotta a legjobbnak, addig idén a szakma az újabb nemzedék egyik képviselőjét jutalmazta. Newik, aki tavaly még az év felfedezettje lett, idén már az év DJ-je címet is kiérdemelte mainstream, azaz populáris kategóriában. Az underground DJ-k között a tavalyi nyertes Jay Lumen tudott ismételni – a külföldön is rendkívül népszerű DJ kapta a legtöbb szavazatot.

A közönség még nem választotta ki a végső nyertest az online szavazáson, mivel a Ballantine’s idén újított, és a három legtöbb szavazatot kapott DJ közül egy exkluzív party-n, a helyszínen szurkoló nézők választják ki a győztest. A Mainstream DJ-k között a döntőbe Andro, Metzker Viki és a tavalyi nyertes Sterbinszky jutott, ők játszottak március 14-én a Playben, ahol ismét Sterbinszky vitte az év DJ-jének járó díjat. Az underground kategóriában Lotfi Begi, Andrewboy és Newl fért fel a dobogóra, ők március 20-án a Teslában döntik el, ki a legjobb.

fmi_65161.jpgA DJ Szövetség elnöksége választotta az életműdíjast, ebben az elismerésben idén is egy jól ismert név, a balatoni diszkók legendás alakja, Szabó Pali részesült.

A díjátadó party-n ezúttal igazi gála keretében, zárt körben ünnepeltek a DJ-k, az átadók között DJ O’Neal szóló- és a capella csapattal kiegészített beatbox produkciója oldotta a feszültséget, majd következhetett az igazi ünneplés a Volt bárban, ahol a DJ-k egy – vagy több – pohár Ballantine’s-zal gratuláltak a nyerteseknek, vagy koccintottak az elmúlt év sikereire.

Gratulálunk a nyerteseknek, a közönséget pedig még várjuk a mai döntő party-n!

https://recorder.blog.hu/2015/03/20/uj_nyertesek_az_ev_dj-je_valasztason
Ballantine's Music Awards - Új nyertesek az év DJ-je választáson!
süti beállítások módosítása