Charli XCX, Joey Bada$$, Boys Noize és egy rakás sztár dj a Balaton Sound 2015-ön!

2015.01.19. 16:30, rerecorder

charlixcx_2.jpg

A szokásos módon - és a nemrég Európa legjobb nagyfesztiválja címet másodszor is elhódító Szigethez hasonlóan -, csomagokban jelenti be idei fellépőit a Mastercard Balaton Sound. Az első névsor mellé limitált, legolcsóbb bérletek járnak.

2015-ben július 8-12. között zajlik majd Zamárdiban a fesztivál, és a Balaton Sound friss közleménye alapján 2020-ig biztosan marad is a mostani helyszínen a rendezvény. Ennek megfelelően a szervezők "jelentős fejlesztéseket" jelentettek be, ezek alapján már idén mintegy másfélszeresére nő a Party Aréna, teljesen átalakul Telekom Terasz és idéntől VIP kemping is várja az érdeklődőket. „A mintegy 1 km hosszú közvetlen vízpart – mely a fesztivál egyik egyedülálló védjegye – még inkább fókuszba kerül, s az idei évtől újabb vízre épült helyszínek, napozóteraszok, stégek, s az elektronikus zene különféle válfajait felvonultató színpadok, lounge bárak épülnek majd fel, ahol a nemzetközi sztár dj-k is felbukkannak majd. A hosszú távú berendezkedés lehetővé teszi, hogy a szervezők tavasszal nagyszabású infrastruktúra fejlesztésbe fogjanak a területen. Ennek jegyében szilárd burkolatú közlekedési utakat építenek valamint egy vízelvezető csatornarendszert építenek majd ki.”


LOBENWEIN NORBERT, A BALATON SOUND EGYIK ATYJA A FESZTIVÁLOZÁS REJTELMEIBE VEZETI BE AZ OLVASÓKAT.

2015-ben már a nulladik napon is beüzemel majd a Nagyszínpad, de hogy kik lesznek ott a fellépők, az egyelőre még titok. Ami nem titok, az az, hogy idén fellép a Balaton mellett a 2013-as Electronic Beats-en már Budapestet kipipáló, új albummal érkező, elektropopos Charli XCX (Sucker című második lemeze december elején megjelent az USA-ban, Európában hamarosan kijön belőle egy bővített kiadás), aztán a hiphopot képviselve itt lesz a harmadik albumát épp ezen a héten megjelentető, szintén menő Joey Bada$$, aztán néhány műfaji veterán (a technós Boys Noize, a drum'n'bass-es Roni Size) és egy egész sereg EDM-partikarmester (Hardwell, Nicky Romeo, Afrojack, DVBBS, Showtek, Quintino, Vinai stb.), akik a sajtószöveg szerint is "levezényelik felejthetetlen partyjaikat"


BUDAPESTEN KÉSZÜLT CHARLI XCX-INTERJÚNK  FIATAL ELŐADÓK HATALMÁRÓL.

Az első 10 ezer bérlet kedvezményes áron, 39999 Ft-ért kapható, ezek a jegyek garantáltan nagyon gyorsan elkelnek.

TAVALY LINDSTROMMEL BESZÉLGETTÜNK A BALATON SOUNDON.

www.balatonsound.hu


Charli XCX és a Breaking Up című friss slágerdalának klipje: 

https://recorder.blog.hu/2015/01/19/charli_xcx_joey_bada_boys_noize_es_egy_rakas_sztar_dj_a_balaton_sound_2015-on
Charli XCX, Joey Bada$$, Boys Noize és egy rakás sztár dj a Balaton Sound 2015-ön!
süti beállítások módosítása