A Future Brown a szépségipari cikkek reklámjait parodizálja

2014.12.22. 12:25, subrecorder

future_brown.jpg

A Future Brown jövő februárban megjelenő első lemezét nagy várakozás előzi meg, nem véletlenül: az elektronikus szupergrup tagjai egyenként már mind bizonyítottak, amit pedig eddig együtt hallottunk tőlük, az is több, mint biztató. Második videójukban a jövő szépségápolási termékeit mutatják be, ezekkel természetesen a 100%-OT HOZHATOD KI MAGADBÓL.

A Future Brownt az idén a Hyperdubnál remek, behatárolhatatlan stílusú lemezzel jelentkező Fatima Al Qadiri, a Nguzunguzu duó mindkét tagja és J-Cush alkotják, szupergrupjuk akár a jövő év nagy elektronikus zenei befutója is lehet. A szupergrup zenéjében keverednek a producereket egyenként jellemző, eleve eklektikus stílusok, igazán különleges, egzotikus hangzást létrehozva, ráadásul rengeteg közreműködővel dolgoznak együtt.


A MOZGÓKÉPTÖRTÉNELEM LEGJOBB ŰRCSATÁIT VÁGTA EGYBE A NGUZUNGUZU TAVALYI KLIPJÉBEN.

A most bemutatott Vernáculo főleg Al Qadiri Asiatisch lemezén hallottakhoz hasonlít, de az ott meghatározó ázsiai motívumokat itt kiegészítették némi arab- és spanyol-behatással is. Elektronikus világzene ez, a dalhoz tartozó klipben pedig a hangulatához illően egzotikus szépségek szerepelnek, akik az FB nevű krémet reklámozzák. A videó kiparodizálja az ezoterikus üzenetekkel és kamu statisztikákkal teleszórt hirdetéseket, méghozzá olyan hatásosan megalkotva a kapitalista szürrealizmust, hogy csak nagyon apró dolgokból lehet rájönni, hogy nem valódi termékpropagandát látunk. A Future Brown bemutatkozó lemeze 2015. február 23-án jelenik meg a Warp kiadónál, olyan közreműködőkkel, mint Kelela, Sicko Mobb és Tink.


A Venáculo remek videója egyelőre ezen a linken elérhető.


a Future Brown előző kislemezének klipje:

https://recorder.blog.hu/2014/12/22/a_future_brown_a_szepsegipari_cikkek_reklamjait_parodizalja
A Future Brown a szépségipari cikkek reklámjait parodizálja
süti beállítások módosítása